2777
2789
عنوان

مامانای که طبیعی جدیدا زایمان کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند تاشورت کهنه بردم همونجا خونی شد انداختم. پوشک سایز بزرگ. روکش توالت. خرما. زیره. لباس نوزادی پوش ...

روکش توالت ار کحا بخرم؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
روکش توالت ار کحا بخرم؟؟

داروخونه هام دارن اما من یه عالمه پوشک بچه ونوار بهداشتی ودستمال کاغذی وروکش توالت از این پلاستیکی جات خیابون مصلی مشهد گرفتم واسم ارزونتر دراومد

داروخونه هام دارن اما من یه عالمه پوشک بچه ونوار بهداشتی ودستمال کاغذی وروکش توالت از این پلاستیکی ج ...

من اصفهانم عزیزم

ممنونم💖

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
ببخشید استارتر .من ی سوال داشتم .الان سی و شش هفته ام. ی ماهه شکمم پایینه افتاده موقع سویس رفتن که پ ...

نه عزیزم فک نکنم ضرر داشته باشه من همیشه از کمر به پایین خودمو میشستم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …