2777
2789
عنوان

مامانای که طبیعی جدیدا زایمان کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 40 پست
38 هفته برای مراقبت رفتم مطب دکتر گفت فقط یک سانت باز شدی گفت میخای کمکت کنم بعد بامعاینه به 3رسوند ...

نه من دیروز معاینه شدم گفت هیچی 

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیا بردین برا بیمارستان

چند تاشورت کهنه بردم همونجا خونی شد انداختم. پوشک سایز بزرگ. روکش توالت. خرما. زیره. لباس نوزادی پوشک وپتو بچه. شارژر. خمیر دندان ومسواک حوله. اینا خییییلی لازمم شدن

من که اومدم خونه دوش آبگرم گرفتم بخاری هم زیاد کردم پشتمو کردم بهش زود به پنج سانت رسیدم بعد که بستریم کردن یک ساعته فول شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
من که اومدم خونه دوش آبگرم گرفتم بخاری هم زیاد کردم پشتمو کردم بهش زود به پنج سانت رسیدم بعد که بستر ...

چه خوب

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

ببخشید استارتر .من ی سوال داشتم .الان سی و شش هفته ام. ی ماهه شکمم پایینه افتاده موقع سویس رفتن که پامو میشورم شکمم رو هم که رو رانم میوفته آب میمیرم. میترسم برا بچه ضرر. داشته باشه. ب نظرتون صرر داره؟

ببخشید استارتر .من ی سوال داشتم .الان سی و شش هفته ام. ی ماهه شکمم پایینه افتاده موقع سویس رفتن که پ ...

باید از دکترت سوال کنی 

اگر همچیش خوبه دیگه مشکلی نیس

آره. تکوناش زیاده. فقط وقتی شگمم رو آب میزنم انگار خودشو سفت میکنه. بخاطر همین گفتم نکنه روزی چندین ...

اگر سرما ندی شکمتو بچه قلنج نمیکنه توالت فرنگی استفاده ‌کن