از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
بنظرم برو بیمارستان معاینه بشی بعضیا بدون درد یک هو باز میشن
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
تو این مریضیا دوس ندارم برم بگه نه گفتم دردام شدید بشه ساعتیم نیس اخه
من پهلو درد شده بودم ساعت دوی صبح رفتم گفت دوسانت بازی بعدازظهر زایمان کردم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
بزاری شدید بشه بهتره چون منو فرستادن خونه گفتن زیاد شد بیا ولی ببین مادر و خاله هات زایمانشون چه جوری بوده