چرا اون آقا نگران زندگیش نیست؟ چرا همراه و همدم زن شاغلش نیست؟ وقتی زن شاغل میگیره باید متوجه باشه ک ...
وقتی یکی تو رابطه داره خطا میره اون نفر دوم باید عاقلانه و باسیاست جلو بره تا زندگیشو نجات بده ...البته استارتر هر جور خودشون صلاح میدونن بنظرم به اندازه کافی عاقل هست
لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)
امان از دست این مردا..ک همیشه الگوی زندگیشون مادر و خواهرشونه...بگووو عزیزمم من تو زندگیم بیشتر از ی مردی ک تو باشی کار میکنم. زن زندگی بودن پیشکش.. هم بیرون هم خونه...کار هر کسی هم نیست یه کم دقت کن به اطرافت.همه مثل هم نیستن...
چرا اون آقا نگران زندگیش نیست؟ چرا همراه و همدم زن شاغلش نیست؟ وقتی زن شاغل میگیره باید متوجه باشه ک ...
آفرین.این حرفت کاملا صحیحه که مردی که با زن شاغل ازدواج میکنه نمیتونه انتظارش ازش اندازه زن خانه دار باشه. باید با محبت و منطق با شوهرش صحبت کنه و همین رو بگه. یا بگه اگه ترجیحت اینه که خونه ت همیشه برق بزنه از تمیزی و خانه داری برات مهم تره پس منم سر کار نمیرم و خانه دار میشم. البته این حرف وقتی کارایی داره که زندگیشون به درآمد خانم نیاز داشته باشه وگرنه که نباید اینو بگه
خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
مشکل اینجاست که خواهرشونم سر کار میرن و به قول خودش با دوتا بچه خونه زندگیش از من تمیزتره.
گفتم دیگ الگوش یا مادرشه یا خواهراشن ...بگو باشه تو خوبی ..اصا همینه ک هست توان من در خانه داری همین حده..خیلیم راضیم.. اگ قرار باشه مث بقیه باشم دیگ خودم نیستم که ...