2777
2789
متاسفانه‌مردا‌در‌روند‌وطول‌زندگی‌از‌ناز‌واطفارزیادزن‌خوششون‌نمیاد‌ولی‌زن‌ها‌برعکس‌فکر‌مبکنن‌..‌‌‌‌‌‌ ...

دست خودم نیست اینطوری بزرگ شدم ولی باید سعی کنم مث خودش سرد باشم که کمتر اذیت بشم. 

برات آرزوی لبخند میکنم. خدا جون کمکم کن.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اون آقا نگران زندگیش نیست؟ چرا همراه و همدم زن شاغلش نیست؟ وقتی زن شاغل میگیره باید متوجه باشه ک ...

وقتی یکی تو رابطه داره خطا میره اون نفر دوم باید عاقلانه و باسیاست جلو بره تا زندگیشو نجات بده ...البته استارتر هر جور خودشون صلاح میدونن بنظرم به اندازه کافی عاقل هست 

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
همسر من صبح زود میره شب میاد. خسته هم هست. ادم بدی نیست ولی رک و زیاد بی منطق میشه توو بحث. 

نمیشه گفت مرد زندگی نیست اما خب برای زندگی بهتر با شما باید تلاش کنه البته همه چیز تو زندگی باید مشترک باشه 

وقتی یکی تو رابطه داره خطا میره اون نفر دوم باید عاقلانه و باسیاست جلو بره تا زندگیشو نجات بده ...ال ...

ممنونم‌عزیزم. میدونی چیه من سعی کردم درکش کنم اونم سعی کرده ولی توو بحث تند میره

همسرم گفته. 

امان از دست این مردا..ک همیشه الگوی زندگیشون مادر و خواهرشونه...بگووو عزیزمم من تو زندگیم بیشتر  از ی مردی ک تو باشی کار میکنم. زن زندگی بودن پیشکش.. هم بیرون هم خونه...کار هر کسی هم نیست یه کم دقت کن به اطرافت.همه مثل هم نیستن...

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
چرا اون آقا نگران زندگیش نیست؟ چرا همراه و همدم زن شاغلش نیست؟ وقتی زن شاغل میگیره باید متوجه باشه ک ...

آفرین.این حرفت کاملا صحیحه که مردی که با زن شاغل ازدواج می‌کنه نمیتونه انتظارش ازش اندازه زن خانه دار باشه. باید با محبت و منطق با شوهرش صحبت کنه و همین رو بگه. یا بگه اگه ترجیحت اینه که خونه ت همیشه برق بزنه از تمیزی و خانه داری برات مهم تره پس منم سر کار نمی‌رم و خانه دار میشم. البته این حرف وقتی کارایی داره که زندگیشون به درآمد خانم نیاز داشته باشه وگرنه که نباید اینو بگه

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
امان از دست این مردا..ک همیشه الگوی زندگیشون مادر و خواهرشونه...بگووو عزیزمم من تو زندگیم بیشتر &nbs ...

مشکل اینجاست که خواهرشونم سر کار میرن و به قول خودش با دوتا بچه خونه زندگیش از من تمیزتره. 

آفرین.این حرفت کاملا صحیحه که مردی که با زن شاغل ازدواج می‌کنه نمیتونه انتظارش ازش اندازه زن خانه دا ...

من اگر بچه داشته باشم شاید اوضاعم فرق کنه ولی الان کارم رو دوس دارم خب سختیای خودشو هم داره بهم کمک میکنه ولی من از مقایسه خوشم نمیاد. 

مشکل اینجاست که خواهرشونم سر کار میرن و به قول خودش با دوتا بچه خونه زندگیش از من تمیزتره. 

گفتم دیگ الگوش یا مادرشه یا خواهراشن ...بگو باشه تو خوبی ..اصا همینه ک هست توان من در خانه داری همین حده..خیلیم راضیم.. اگ قرار باشه مث بقیه باشم دیگ خودم نیستم که ...

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!