2777
2789
دیشب خوابم نمیبرد همش سرم توو گوشی بود. ناراحت شده. هر چند که بهم اعتماد داره. 

خودش اینو ب شما گفت؟

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای که چقدر پررو بگو نه که تو مرد زندگی هستی مرد زندگی بودی وقتی من شاغلم و با لطف تازه آشپزیم میکنم ...

افرین به این حجم از نصیحت افرین به اینکه تشویقش میکنین با ب همسرش دهن به دهن کنه...تهش ب نظرت چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ من بهتون میگم سردی بیشتر...بهتر نیست با عقل فکر کنه ببینه عیب کجای کار بوده ؟ وقتی همسرش ببینه ایشون زن منطقیه و عاشق زندگیشه اون هم من بعد بیشتر مراقب حرفایی ک از دهنش میاد بیرون

افرین به این حجم از نصیحت افرین به اینکه تشویقش میکنین با ب همسرش دهن به دهن کنه...تهش ب نظرت چی میش ...

خواهر و مادرشون خیلی اهل خانه داری و اینان. منو همش با اونا مقایسه میکنه. به خدا منم تمیزم. همه غذایی درست میکنم. به کارمم اهمیت میدم ولی میگه وقت ازدواجت نبود. بابا لعنتی دیگه چی میخوای. فقط یکم نازم زیاده. 

برات آرزوی لبخند میکنم. خدا جون کمکم کن.  
چیو؟ زن زندگی؟ اره

نه اینکه گفتن بابت اینکه دیشب بیدار بودی زن زندگی نیستی؟

من خودم از اول اینجور عادت کردم هر چیزی ک ببینم ناراحتش میکنه یا ببینم ناراحته  وقتی حالش بهتر شد میرم میشیم کنارش باهاش حرف میزنم تا بفهمم عیب کارم کجا بوده...چون عقلم اینجور میگه مطالب روانشناسی هم ک میخوندم اینجور میگفتن...

خواهر و مادرشون خیلی اهل خانه داری و اینان. منو همش با اونا مقایسه میکنه. به خدا منم تمیزم. همه غذای ...

با مشاوری مشورت کردین؟ هر چند مجازی؟

نه اینکه گفتن بابت اینکه دیشب بیدار بودی زن زندگی نیستی؟ من خودم از اول اینجور عادت کردم هر چیزی ک ...

اره. گفت قضاوت با خودت وقتی میبینی یکی شب تا صبح سرش توو گوشی بوده. من بار اول یا دومم بود. بهش گفتم خوابم نمیومد. اما این ایراد از خونه داری من خیلی قدیمیه و بهانه همیشگیشه. البته تشکرم میکنه اما موقع ناراحتی چشمشو به روی همه چی میبینده. 

برات آرزوی لبخند میکنم. خدا جون کمکم کن.  
افرین به این حجم از نصیحت افرین به اینکه تشویقش میکنین با ب همسرش دهن به دهن کنه...تهش ب نظرت چی میش ...

چرا اون آقا نگران زندگیش نیست؟ چرا همراه و همدم زن شاغلش نیست؟ وقتی زن شاغل میگیره باید متوجه باشه که ایشون نمیتونه مثل زنی که تمام وقت تو خونه است خانه داری چون بیرون کار میکنه و درآمد میاره پس حالا که متوجه نیست باید متوجهش کرد

کسی اینجا دشمن کسی که بخواد زندگیش خراب بشه فقط یاد میدیم از حقش دفاع کنه تو زندگی گاهی اوقات قاطعیت لازم

خواهر و مادرشون خیلی اهل خانه داری و اینان. منو همش با اونا مقایسه میکنه. به خدا منم تمیزم. همه غذای ...

متاسفانه‌مردا‌در‌روند‌وطول‌زندگی‌از‌ناز‌واطفارزیادزن‌خوششون‌نمیاد‌ولی‌زن‌ها‌برعکس‌فکر‌مبکنن‌..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌فکرمیکنن‌هرچی‌ناز‌کنن‌عزیزترن

این حرفه درسته؟ چرا بدون تفکر نظر میدین ...خو اینو به شوهرش بگه ک روابطشون شکر اب تر میشه....

عزیزم بعضیا دق ودلی زندگی خودشونو

روزندگی‌مردم خالی میکنن

وبایه حرف باعث‌میشن طرف زندگیش بره روهوا😏

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱