2777
2789
روز اول سرفه خشک داشتم ولی کم پیش خودم میگفتم ینی کروناسنثت؟ بعد خودمو مسخره میکردم ولی فردا صبحش د ...

منم همین علائمودارم نفس تنگیم دارم اسپری نزنم خفه میشم کجازنگ زدی گفتی؟؟

کاربری ششم خدابده برکت،نی نی یارجونم دیگه شماره ای نمونده برام خداوکیلی😁
علائم دارم زنگ زدم گفتن کرونا خفیف گزفتم  بهم گفتن برو سی تی اسکن

خب؟شوهر خواهرمنم دیشب سی تی اسکن از ریه شد ۵ درصد از ریه اش دگیر شده از دیشب بیمارستان بستریه خیلی اوضاع خانوادمون ریخته بهم ، برای شما چنندرصد بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من یک خبری اومده که نتیجه دکترای المان برای کسایی که کرونا داشتن ویتامین دی شون بالابوده خوب شدن کسایی که مردن ویتامین دی پایین بوده باید بالای 60 باشه

البته دکتر ایرانی توالمان کنفرانسی که داشتن ونتایج ازمایششون این بوده که مامانش این خبر داره به همه پیام مده

خب؟شوهر خواهرمنم دیشب سی تی اسکن از ریه شد ۵ درصد از ریه اش دگیر شده از دیشب بیمارستان بستریه خیلی ا ...

من نمیخوام بیمارستان برم

علائمش شدید بود؟

من خود درمانیم داره جواب میده

خواهشا بگو علائمش چطور بود

من نمیخوام بیمارستان برم علائمش شدید بود؟ من خود درمانیم داره جواب میده خواهشا بگو علائمش چطور بو ...

دقیقا همین چیزایی که خودت گفتی انگار از زبون شوهر خواهر من نوشتی ولی برای اون دیگه از روز پنجم خیلی شدید شد یه دفعه طوری که دیروز دوبارم استفراغ کرد حالاام بیمارستان میلاد بستریه اما میگن کیت نداریم باید صبر کنید تا برسه فقد خدا نجاتمون بده هیچ امکاناتی نداریم😔

میترسم برم بزار از خود درمانیم بگم شربت آویشن میخورم عالی جواب میده یکسره چای کمرنگ همرا آویشن دم ...

انشالله که رفع میشه با همینا . من الان دیگه خواهرمم مشکوکه فقد خدا بخیر بگذرونه برامون دارم دق می کنم بچه ی خواهرم تقریبا ۹ سالشه از دیروز گذاشتن پیش من می مونه حالا میگن بچها ناقل هستن نمی دونی دارم سکته می کنم از ترس

دقیقا همین چیزایی که خودت گفتی انگار از زبون شوهر خواهر من نوشتی ولی برای اون دیگه از روز پنجم خیلی ...

وایییییییی 😐😁 نمیرم ولی سعی میکنم مقاوم باشم

شربت آویشن خیلییییی جواب داد

دیشب سینه ام سنگین بود نمیتونستم بخوابم ولی شربت آویشن بهترم کرده بود تب هم داشتم با تخم بارهنگ پایین آوردمش