2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز اخبار میگفت ملت از خونه نشستن خسته شدن خیابونا شلوغه. سرازیر شدن بیرون. توروخدا انقد گفتیم فرهنگ و شخصیت خسته شدیم. اینبار میگم انسانیت. توروخدا بشین خونه هاتون 

واقعا؟ تست دادی مثبت شد؟ در ول چطور بود علائمت چی بود و چگونه ردش کردی بیمارستانم رفتی؟ الان خدا ...

روز اول سرفه خشک داشتم ولی کم پیش خودم میگفتم ینی کروناسنثت؟ بعد خودمو مسخره میکردم

ولی فردا صبحش داغون شدم سینم دافون بود سرفه های خیلی بلند تا بعد از ظهر ادامه داشت خیلی به خودم رسیدم ولی بعد از ظهر یکدفعه علائم رفت تا دو روز دوباره سرقه هام برگشت هر روز سینه ام سنگین تر تا دیشب

دیشب نمیتونستم بخوابم از سنگینی سینه

روز اول سرفه خشک داشتم ولی کم پیش خودم میگفتم ینی کروناسنثت؟ بعد خودمو مسخره میکردم ولی فردا صبحش د ...

من دو روزه سرفه خشک دارم و امروزم سردرد

نمیدونم چکار کنم

کمی به خودم مشکوکم

دیگه یه مواد غذایی که میرن بیرون

واسه نیاز که حتما باید برن. نیاز نباشه نه ادم پیاز، سیبزمینی و..که بایدبگیره. پریروز یکی میگه دانشگاهم تعطیل کردن با دوستام میرم بیرون میگردیم. دیگه هیچی نگفتم که تحصیلاتت تو سرت با این طرز فکرت