2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربانت ان‌شاالله همه به سلامتی از دست این کرونا راحت شن میگم این فامیلتون اول سرفه خشک داشت فرداش ر ...

ببخش عزیزم صبح کار پیش اومد یهویی رفتم الان دیدم شرمنده ...از روز سوم و چهارم به بعد دیگه شدت گرفت امروز روز ششمش هست

ببخش عزیزم صبح کار پیش اومد یهویی رفتم الان دیدم شرمنده ...از روز سوم و چهارم به بعد دیگه شدت گرفت ا ...

فدا سرت

ببین روز پنجمم علائمم بدتر شد و ششم تنگی نفس بیشتر و روز هفتم و هشتم رو به بهبودم فقط میترسم این آتیش زیر خاکستر نباشه

همه میگن بیمارستان نرم

خدا رو شکر اینطوری انگار دارم خوب میشم ولی میترسم

خدا همه و همه رو سالم داشته باشه

فدا سرت ببین روز پنجمم علائمم بدتر شد و ششم تنگی نفس بیشتر و روز هفتم و هشتم رو به بهبودم فقط میترس ...

نه عزیزم اینم یه دوره داره که انشالله برای شما دوره اش داره تموم میشه انشالله خدا به همه سلامتی بده فقد 

ممنونم  حال شوهر خواهرتون چطوره؟ حال خواهرت چطوره؟

خداروشکر شوهر خواهرم انشالله بهتره اما کیت ندارن بیمارستان که بتونن ازش تست بگیرن و فعلا که بستریه با همون حال😔خواهرمم اسکن ریه داد خداروشکر سالم بود فقد خدا برای هممون معجزه کنه 

خدا رو شکررررر خواهرت سرفه هم میکرد؟ علائمش چی بود؟

نه خواهرم هیچ علائمی نداشت اما چون شوهرشو بستری کردن دکترا برای خودشم اورژاسی اسکن ریه نوشتن که خداروشکر سالم بود

نه خواهرم هیچ علائمی نداشت اما چون شوهرشو بستری کردن دکترا برای خودشم اورژاسی اسکن ریه نوشتن که خدار ...

الحمدالله . ممنونم ازت امیدوارم حال دامادتون به زودی خوب شه

شما هم همیشه سالم و سرحال باشی

الحمدالله . ممنونم ازت امیدوارم حال دامادتون به زودی خوب شه شما هم همیشه سالم و سرحال باشی

مرسی عزیزم برای دعای قشنگت هزار بار الهی آمین ...انشالله  شما و خانوادتونم سلامت باشید