bhbp0068 مدیر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 9512 عنوان ک ر و ن ا😐 | مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 87 پست اینقدر روی اسم کرونا قفلم که میخوام در آینده اسم بچمو بزارم نازنین کرونا😐 1398/12/15 | 11:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لواششک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 18140 چرا دارم روز دوم تب داشتم ولی کم بعد چهار ذوز دوباره تب ولی خوب میشه الانم تب اومد تازه خنک شدم ا ... بازم خداروشکر مال شما سبکه 💏"You & me 💕make a wonderful "We
pangol عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 9176 قربانت انشاالله همه به سلامتی از دست این کرونا راحت شن میگم این فامیلتون اول سرفه خشک داشت فرداش ر ... ببخش عزیزم صبح کار پیش اومد یهویی رفتم الان دیدم شرمنده ...از روز سوم و چهارم به بعد دیگه شدت گرفت امروز روز ششمش هست
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 لیلا امروز بهتریییی؟؟ سلام عزیزمبهترم فقط استرس بگیرم بدتر میشم. شربت دیفن هیدرامین خوردم انگار آرومش کردخدا رو شکر رو به بهبودمممنونم ازت
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 ببخش عزیزم صبح کار پیش اومد یهویی رفتم الان دیدم شرمنده ...از روز سوم و چهارم به بعد دیگه شدت گرفت ا ... فدا سرتببین روز پنجمم علائمم بدتر شد و ششم تنگی نفس بیشتر و روز هفتم و هشتم رو به بهبودم فقط میترسم این آتیش زیر خاکستر نباشههمه میگن بیمارستان نرمخدا رو شکر اینطوری انگار دارم خوب میشم ولی میترسمخدا همه و همه رو سالم داشته باشه
pangol عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 9176 فدا سرت ببین روز پنجمم علائمم بدتر شد و ششم تنگی نفس بیشتر و روز هفتم و هشتم رو به بهبودم فقط میترس ... نه عزیزم اینم یه دوره داره که انشالله برای شما دوره اش داره تموم میشه انشالله خدا به همه سلامتی بده فقد
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 نه عزیزم اینم یه دوره داره که انشالله برای شما دوره اش داره تموم میشه انشالله خدا به همه سلامتی بده ... ممنونم حال شوهر خواهرتون چطوره؟حال خواهرت چطوره؟
pangol عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 9176 ممنونم حال شوهر خواهرتون چطوره؟ حال خواهرت چطوره؟ خداروشکر شوهر خواهرم انشالله بهتره اما کیت ندارن بیمارستان که بتونن ازش تست بگیرن و فعلا که بستریه با همون حال😔خواهرمم اسکن ریه داد خداروشکر سالم بود فقد خدا برای هممون معجزه کنه
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 خداروشکر شوهر خواهرم انشالله بهتره اما کیت ندارن بیمارستان که بتونن ازش تست بگیرن و فعلا که بستریه ب ... خدا رو شکرررررخواهرت سرفه هم میکرد؟ علائمش چی بود؟
pangol عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 9176 خدا رو شکررررر خواهرت سرفه هم میکرد؟ علائمش چی بود؟ نه خواهرم هیچ علائمی نداشت اما چون شوهرشو بستری کردن دکترا برای خودشم اورژاسی اسکن ریه نوشتن که خداروشکر سالم بود
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 نه خواهرم هیچ علائمی نداشت اما چون شوهرشو بستری کردن دکترا برای خودشم اورژاسی اسکن ریه نوشتن که خدار ... الحمدالله . ممنونم ازت امیدوارم حال دامادتون به زودی خوب شهشما هم همیشه سالم و سرحال باشی
pangol عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 9176 الحمدالله . ممنونم ازت امیدوارم حال دامادتون به زودی خوب شه شما هم همیشه سالم و سرحال باشی مرسی عزیزم برای دعای قشنگت هزار بار الهی آمین ...انشالله شما و خانوادتونم سلامت باشید