2777
2789
عنوان

نی نی یار

3949 بازدید | 28 پست

سلام من هر وقت میخوام تایپ کنم هر دفعه ازم رمز عبور و شماره موبایل میخواد الان دقیقا از هفته قبل همچین شده

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
@نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_2   @نی_نی_یار_5    

سلام عزیزم تیک مرا به خاطر بسپار رو میزنین؟ اگر میزنین و دوباره رمز میخواد مرورگرتون رو عوض کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم تیک مرا به خاطر بسپار رو میزنین؟ اگر میزنین و دوباره رمز میخواد مرورگرتون رو عوض کنین

بله نی نی یار عزیز درست نمیشه الانم دوباره خواست

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
بله عزیزم

شما خودتون باردارین؟؟

من نیشابوری نیستم

تا الان آزمایشگاه شفا رفتم و دکتر خرسند

اگه میتونین ممنون میشم کمکم کنید یه دکتر خوب برا مراقبتای بارداری انتخاب کنم

واقعا موندم پیش کی برم😥

میشه کمکم کنید؟؟ متخصص زنان خوب توو نبشابور کیه؟؟ و سونوگرافی دقیق؟؟

دکتر نغمه صمدزاده

سونوگرافی دقیق و خوب هم دکتر سپهریان

شما خودتون باردارین؟؟ من نیشابوری نیستم تا الان آزمایشگاه شفا رفتم و دکتر خرسند اگه میتونین ممنون ...

فقط برو تحت نظر صمدزاده با‌‌ش عالیه

شما خودتون باردارین؟؟ من نیشابوری نیستم تا الان آزمایشگاه شفا رفتم و دکتر خرسند اگه میتونین ممنون ...

آره عزیزم باردارم دکتر من تهرانه اما تو نیشابور هم دکتر صمدزاده هست

آره عزیزم باردارم دکتر من تهرانه اما تو نیشابور هم دکتر صمدزاده هست

ممنون عزیزم

خیلی لطف کردی

شمارشو داری بدی؟؟؟

الان خودت تحت نظر ایشونی؟؟

وقت میذاره؟؟

علم و تجربه ش چطوره؟؟

الان شما تهرانی؟؟ آزمایشگاه همون شفا خوبه؟؟

نه من نیشابورم اما دکتر اصلی ام تهرانه اما تو نیشابور تحت نظر صمدزاده هستم جای ترحمی و خورند هم رفتم مثل صمدزاده نیستن آزمایشگاه تو نیشابور هم پارس عالیه سر کوچه دکتر صمدزاده هست بسیار دقیق هست