2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 3949 بازدید | 28 پست
نه من نیشابورم اما دکتر اصلی ام تهرانه اما تو نیشابور تحت نظر صمدزاده هستم جای ترحمی و خورند هم رفتم ...

عزیزم ۳ماهه اول بارداریتون دکتر صمدزاده چه قرصایی بهتون داد؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چون سقط مکرر بودم داروهام با شما فرق میکنه بعدم داروهای منو دکتر تهران میده من صمدزاده واسه کنترل بارداری و کلا برای زایمانم باید تحت نظر باشم میرم 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

شما برو اول آزمایشات قبل بارداری می‌فرسته و دوماه قبل اقدام باید اسیدفولیک بخوری همین

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
شما برو اول آزمایشات قبل بارداری می‌فرسته و دوماه قبل اقدام باید اسیدفولیک بخوری همین

من الان باردارم عزیزم

چون دکتر قبلیه بهم غیر اسیدفولیک مولتی و ویتامین دی هم داده برا اون پرسیدم

همه میگن الان نباید مولتی بخوری

آزمایشامم اصلا مشکلی نداشت

من الان باردارم عزیزم چون دکتر قبلیه بهم غیر اسیدفولیک مولتی و ویتامین دی هم داده برا اون پرسیدم ه ...

آره الان مولتی نمیخواد برو صمدزاده خیالت راحت واقعا دکتر دانایی هست من تمام دکترای نیشابور رفتم اما صمدزاده خیلی بهتره 

پرونده ای نیست اونجا

آره الان مولتی نمیخواد برو صمدزاده خیالت راحت واقعا دکتر دانایی هست من تمام دکترای نیشابور رفتم اما ...

ممنون عزیزم

خیلی لطف کردی

ان شالله نی نیت به سلامتی دنیا بیاد😘

سلام خانمی من قبلاً پیامتا خوندم شما چند تا سقط داشتن من تازه سقط کردم دومین سقطم بود من مشهد هرچی تحقیق میکنم دکتر خوب براسقط نیست شما رفتی تهران پیش رزاقی چون به من هم پیشنهاد شده برم پیش ایشون به نظر شما منم برم تهران وقتمو اینجا تلف نکنم من شوهرمم واریکوسل دارن ودیر باردار میشم ولی سقط میشه ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا موندم چیکار منم

سلام خانمی من قبلاً پیامتا خوندم شما چند تا سقط داشتن من تازه سقط کردم دومین سقطم بود من مشهد هرچی ت ...

سلام به نظرم برید رزاقی البته از خرداد میاد

سلام خانمی من قبلاً پیامتا خوندم شما چند تا سقط داشتن من تازه سقط کردم دومین سقطم بود من مشهد هرچی ت ...

اصلا دکتر خوب تو مشهد نداریم گلم و آزمایشات مخصوص نمیدونن منم سه سال درگیر دکترای مشهد بودم اما بی نتیجه بهترین رو هم رفتم ولی بی نتیجه البته اول خدا دوم خدا سوم رزاقی

ممنون عزیزم آره خودمم تصمیم گرفتم انشالله برم پیش رزاقی برا آزمایشات وچکاب خودم بعدببخشید مشهد می‌خوام تحت نظر باشم بعد این مراحل دکتری که بازم بهتر باشه میشناسید چون من بخاطر کار شوهرم فقط میتونم همون دوبار برم تهران بعد می‌خوام دکتر مشهد برم راستی همشهری هستیم ولی الان جای دیگه زندگی میکنم  انشالله به سلامتی زایمان کنی و همیشه سلامت  وشاد باشی کنار خانواده  😘😘😘😘

ممنون عزیزم آره خودمم تصمیم گرفتم انشالله برم پیش رزاقی برا آزمایشات وچکاب خودم بعدببخشید مشهد می‌خو ...

تو مشهد نامه رزاقی ببری جای مریم تیموری واست همونا رو مینویسه امیریانی هم مینویسه