همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
سلام خانمی من قبلاً پیامتا خوندم شما چند تا سقط داشتن من تازه سقط کردم دومین سقطم بود من مشهد هرچی تحقیق میکنم دکتر خوب براسقط نیست شما رفتی تهران پیش رزاقی چون به من هم پیشنهاد شده برم پیش ایشون به نظر شما منم برم تهران وقتمو اینجا تلف نکنم من شوهرمم واریکوسل دارن ودیر باردار میشم ولی سقط میشه ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا موندم چیکار منم
سلام خانمی من قبلاً پیامتا خوندم شما چند تا سقط داشتن من تازه سقط کردم دومین سقطم بود من مشهد هرچی ت ...
اصلا دکتر خوب تو مشهد نداریم گلم و آزمایشات مخصوص نمیدونن منم سه سال درگیر دکترای مشهد بودم اما بی نتیجه بهترین رو هم رفتم ولی بی نتیجه البته اول خدا دوم خدا سوم رزاقی
مادر بودن🧑🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖
ممنون عزیزم آره خودمم تصمیم گرفتم انشالله برم پیش رزاقی برا آزمایشات وچکاب خودم بعدببخشید مشهد میخوام تحت نظر باشم بعد این مراحل دکتری که بازم بهتر باشه میشناسید چون من بخاطر کار شوهرم فقط میتونم همون دوبار برم تهران بعد میخوام دکتر مشهد برم راستی همشهری هستیم ولی الان جای دیگه زندگی میکنم انشالله به سلامتی زایمان کنی و همیشه سلامت وشاد باشی کنار خانواده 😘😘😘😘