2777
2789
عنوان

خونه نشینی

282 بازدید | 33 پست

بچه ها شما هم مثل من قرنطینه این؟هیچ جا نمیرین؟؟یا من زیادی سخت گرفتم...

من تا دم در خونه هم نمیرم...دلم میخواد برم قدم بزنم...خسته شدم بخدا...شماها تو خونه چکار میکنین؟؟

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...

منم تو خونم همش😔ولی دیگه هفته بعد میرم بیرون

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند روزتوخوم😔😔😔بعضی اوقات مامانم میاد میبرم بیرون یه دوری میزنیم تازه اونم از ماشین پیاده نمیشم😔😔

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

کتاب میخونم.خونه تکونی میکنم.با پسرم سروکله میزنم شاید غذا بخوره

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
هفته بعد ک میگن خطرناک تره

من دیگه تحملشو ندارم:|

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

اگر سالمی و سنت کمه و باردار نیستی یه جای خلوت پیدا کن مثل پارک و با رعایت نکات بهداشتی برو روزی یه ساعت پیاده روی کن اینجوری فقط افسرده میشی

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 

من حتی توو محوطه مجتمع هم نمیرم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

رفتن تو هوای آزاد مشکلی ندارن. دیگه آنقدر سخت نگیر وگرنه دوام نمیاری. 

من بخاطر نینی و هوای سرد تو همون هوای آزاد هم نمیتونم برم. فقط دیروز یه سر رفتم خونه مامانم اینا. چون اونا هم مثل من هیچ‌جا نرفتن و خیالم راحت بود نه ما مشکلی داریم نه اونا

من اگه کار واجب داشته باشم میرم دستکش میپوشم وقتی بر می گردممم می رم حمام چطوری می تونین کلا بمونین تو خونه خیلی سخته

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم