2777
2789
عنوان

خونه نشینی

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 33 پست

تو کوچه قدم زدن که عیبی نداره دیگه من خودم ۱۴ روز نرفته بود تا دم در رفتم الانم سه روزه باز نرفتم ولی با ماسک تو همون محل خودتون قدم بزنی عیب نداره اینطوری کرونا نگیری حتما افسردگی میگیری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر سالمی و سنت کمه و باردار نیستی یه جای خلوت پیدا کن مثل پارک و با رعایت نکات بهداشتی برو روزی یه ...

ظاهرن ک سالمم...ولی جرات ندارم برم بیرون

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3715438/کی

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3715438/کی

بچه ها تو رو خدا گزارش بزنید❤❤❤❤دعا کنم براتون

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

اسی ببخشیدا یادم رفت اجازه بگیرم🤕

رفتن تو هوای آزاد مشکلی ندارن. دیگه آنقدر سخت نگیر وگرنه دوام نمیاری.  من بخاطر نینی و هوای سر ...

من دوست و اشناهام ک خیلی ریلکسن ماسکم نمیزنن میرن بیرون...همه جا میرن

خونه مامان بابام دوتا خیابون اونور تره نمیرم

نه من دیروز دکتر بودم میگفت مطلقا هییییچ جا نرید خرید ضروری با ماسک ودستکش اومدین خونه جلوی در کل لباساتو درمیاری دستارو با صابون میشوره بعدش الکل میزنی

نه دیگه. این نهایت بی فرهنگیه. آدم باید شعور اجتماعی داشته باشه. براشون مهم نیست خودشون بگیرن باید حداقل به فکر بقیه باشن 

نه دیگه. این نهایت بی فرهنگیه. آدم باید شعور اجتماعی داشته باشه. براشون مهم نیست خودشون بگیرن باید ح ...

منم بهشون میگم..‌......