paeiz_2 مدیر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 732 عنوان خونه نشینی | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 33 پست بچه ها شما هم مثل من قرنطینه این؟هیچ جا نمیرین؟؟یا من زیادی سخت گرفتم...من تا دم در خونه هم نمیرم...دلم میخواد برم قدم بزنم...خسته شدم بخدا...شماها تو خونه چکار میکنین؟؟ برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه... 1398/12/14 | 11:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paeiz_2 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 732 نه دیگه. این نهایت بی فرهنگیه. آدم باید شعور اجتماعی داشته باشه. براشون مهم نیست خودشون بگیرن باید ح ... دور دور با ماشین ک اشکالی نداره؟ب نظرتون...اخه دیگه دارم دق میکنم برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...
پریناززز عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 4779 راحت باش عزیزم ❤❤❤❤❤ بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین عالم بالا را.....دعا کیمیاست
elahemilany98 عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 54995 حبس خانگی گوشی ها هم روی سکوت کرونا از گوشی نیاد 🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
برباد_رفته عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 17064 دور دور با ماشین ک اشکالی نداره؟ب نظرتون...اخه دیگه دارم دق میکنم نه چه اشکالی داره. حتی میتونی بری تو یه پارک خلوت قدم بزنی