2777
2789
عنوان

خیلیییی سخته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 60 پست

من ذرت مکذیکی میخوام موادشو فقط کنسرو ذرتو  پنیر پیتزا دارم چطوری درست میشه کی درست کرده مثل بیرونی میشه امشب درست کنم😢😢😢😢

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

ما غذا میخریم جات خالی دو شب پیش ماهی خریدیم از رستوران خونه خوردیم هیچی هم نشد .کباب و جوج و حتی کباب مرغ هم خریدیم هیچیمون نشده از غذا نترس من اولش میترسیدم ولی خوردم دیدیم چیزی نمیشه دیگه نمیترسم خخخخخ .ولی گلاسه و ایس پک و بستنی بیرونی و اینا نخور شاید مثلا قاشق یا نی ک میذارن توش آلوده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ریحان و خیارشور و فلفل کنارش😋😋😋😋😋😋😭😭😭😭😭😭😭

وااای مصیبتااااا😭😭😭😭

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

ما زیاد نمخوردیم اما کلا از اشپزی خشته شدم قبلا بچه نداشتیم دیر صبحانه میخوردم بعد شام اما حالا با بچه صبحانه کامل یعنی اگه کیک بیارم با چایی قبول نی ناهار کامل شام تازه بین اونام وعده خسته شدم واقعا 

حالا واسه شما خوب شد فست فود نخورید بهتر

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
اره منم شبا رو سخت نمیگیرم خستم خواهرم خستتهههه😐

اتفاقا ما غذای اصلیمون شام

ناهار از،شام بمونه میخوریم یا تخم مرغی چیزی

شام برنج و این چیزا😜😜

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
ما غذا میخریم جات خالی دو شب پیش ماهی خریدیم از رستوران خونه خوردیم هیچی هم نشد .کباب و جوج و حتی کب ...

خوب همون غذا رو هم‌معلوم نیست با چه دستی میپزن

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
دلم کباب بیرون میخواد😭😭😭😭

منم😭مخصوصا جمعه ها 

اصلا جمعه بی کباب خر است😣

شوهرم گفت بریم گفتم نه ، پاشدم رفتم پای گاز کشک بادمجون درست کردم 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ما غذا میخریم جات خالی دو شب پیش ماهی خریدیم از رستوران خونه خوردیم هیچی هم نشد .کباب و جوج و حتی کب ...

هیچی نشد😑تا ۱۴ روز ممکنه علایم نشون نده این ویروس مسموم نمیکنه که همون موقع بفهمی

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
من ذرت مکذیکی میخوام موادشو فقط کنسرو ذرتو  پنیر پیتزا دارم چطوری درست میشه کی درست کرده مثل بی ...

کاری نداره ک فقط سس کم داری و ادویه ذرت مکزیکی ک اسمش یادم نیس .بزن نت دستورش میاد 

منم😭اصلا جمعه بی کباب خر است😣 شوهرم گفت بریم گفتم نه ،جمعه پاشدم رفتم پای گاز کشک بادمجون درست کر ...

من میخواستم جمعه توی خونه واسه پسرم پیتزا درست کنم با مرغ،شوهرم نذاشت گفت گفتن فست فود توی این دوران ممنوعه😑

اللهم صَل علي محمد وآل محمد