2777
2789
عنوان

خیلیییی سخته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 60 پست
خوب همون غذا رو هم‌معلوم نیست با چه دستی میپزن

از رستوران خوب و معروف بخر اکثر آشپزها دستکش و ماسکم دیگه استفاده میگنن الان بعدم غذا میپذه و ویروس ب محض ورود ب معده نابود میشه .ما ک خوردیم الان دو هفته میشه میخریم مشکلی پیش نیومده خدا رو شکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخواستم جمعه توی خونه واسه پسرم پیتزا درست کنم با مرغ،شوهرم نذاشت گفت گفتن فست فود توی این دوران ...

ما امسال شاید در ماه دو سه بار پیتزای بیرون خوردیم ، اکثرا تو خونه درست میکنیم😋تعریف از خود نباشه عالی میشههه

با مرغ وگوشت  درست کن ضررش کجا بود دیگه😒 ب این خوبی ب این دلبری 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اتفاقا این باکلاس بودن نیست.. بنظرم باکلاس کسی هست که بهترین غذا رو خودت بپزی بقیه بخورن لذت ببرن ا ...

حالا منطورت اینه من بی کلاسم؟ چه ربطی داره

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
ما امسال شاید در ماه دو سه بار پیتزای بیرون خوردیم ، اکثرا تو خونه درست میکنیم😋تعریف از خود نباشه ع ...

من امشب درست کردم👏

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
از رستوران خوب و معروف بخر اکثر آشپزها دستکش و ماسکم دیگه استفاده میگنن الان بعدم غذا میپذه و ویروس ...

ماهم‌چن جای معتبر میخریم

دروغ‌نگم دوبار هم‌ساندویچ و سمبوسع خوردیم‌چیزی نشد خداروشکر

پس خودت چه میکردی عزیز دل😁

استراحت😁

هررشب غذای بیرون، خودت چکار میکنی تو خونه آشپزی نمیکنی

ظهر فقط