ما عادت داریم(که البته خوبمنیست)همیشهههههه شبا غذی بیرون میخوردیم فست فود
هفته یکبار یا دوهفته یکبار غذای بیرون میخوردیم پلو..ناهار
حالا بخاطر این مریضی نمیتونیم بخوریم
داااااغون شدم بس که اشپزی کردم😑😑😑😑😑😑😑😑😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
کیا مثل من شدن؟
😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودمو لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردمکه پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
حالا من خودم رژیمدارم ۲۸ تا کمکردم ولی بااز همیشهههه مخصوصا شبا غذای بیرون بود
پیتزا یا کوبیده یا ساندویچ یا سزار یا اش یا سمبوسه.... وااای دلمهمشونو خواست
دوتا بچهامم خیلی عادت کردن
😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودمو لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردمکه پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
چه مصیبت عظیمی😂😂 منم حداقل هفته ای یکبار غذای بیرون میخوردیم الان نمیگیریم... ولی همش در حال ...
اره منم شبا رو سخت نمیگیرم خستم خواهرم خستتهههه😐
مام هفته ای ۵شب میرفتیم بیرون رستوران پنج ستاره نون ماست😂😂 نه بابا مامان اصلا نمیزاره بیشتر ار ...
زنده باشه عزیزم
من از وقتی عقد کردم تا الان که بچه دارم
کار هرروزمونه.شوهرم بدعادتمون کرد
وگرنه خونه بابا اینطوری نبودیم
چون بابام دستش تنگ بود