2777
2789
عنوان

خیلیییی سخته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 60 پست
دلم کباب بیرون میخواد😭😭😭😭

وای کوبیدهههه 😭😭😭

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا من خودم رژیم‌دارم ۲۸ تا کم‌کردم ولی بااز همیشهههه مخصوصا شبا غذای بیرون بود

پیتزا یا کوبیده یا ساندویچ یا سزار یا اش یا سمبوسه.... وااای دلم‌همشونو خواست

دوتا بچهامم خیلی عادت کردن

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

ای بابا بابت چه چیزایی ناراحت میشی دلت خوشه هااا کار شوهرم سر کرونا خوابیده اجاره مغازه و قسطامونو بارداری من پدرمونو دراورده من بابت این ناراحتم 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
چه مصیبت عظیمی😂😂 منم حداقل هفته ای یکبار غذای بیرون میخوردیم الان نمیگیریم... ولی همش در حال ...

اره منم شبا رو سخت نمیگیرم خستم خواهرم خستتهههه😐

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

مام هفته ای ۵شب میرفتیم بیرون رستوران پنج ستاره نون ماست😂😂

نه بابا مامان اصلا نمیزاره بیشتر ار ماهی به بار شام بیرون بخوریم در هر شرایطی باشه خودش اپزی میکنه فداش شم😘😍

حالا من خودم رژیم‌دارم ۲۸ تا کم‌کردم ولی بااز همیشهههه مخصوصا شبا غذای بیرون بود پیتزا یا کوبیده یا ...

معده بچه های بیچاره رو داغون نکن

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

من!!!!!

چون بچه هام تا صبح بیدار هسن صبحاتا ظهر خوابیم اکثرا ناهار از بیرون میگرفتیم😭

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مام هفته ای ۵شب میرفتیم بیرون رستوران پنج ستاره نون ماست😂😂 نه بابا مامان اصلا نمیزاره بیشتر ار ...

زنده باشه عزیزم

من از وقتی عقد کردم تا الان که بچه دارم

کار هرروزمونه.شوهرم بدعادتمون کرد

وگرنه خونه بابا اینطوری نبودیم

چون بابام دستش تنگ بود