2777
2789
عنوان

هیچی سلامتی❤🌷

356 بازدید | 3 پست

"هيچى سلامتى "

اين همون جمله ى كوتاهيه كه تا همين ١٠ روزِ پيش تو جوابِ " چه خبر " خيلى راحت به زبون مياورديمش

اما حالا شايد متوجه شده باشيم كه  

سلامتى واقعاااا " مهم ترين چيزه "

شايد حالا متوجه شده باشيم كه همون دور زدنِ ساده تو ماشين با رفيقمون خيلى خوب بود و قدرشو ندونستيم

همون قهوه اى كه تو كافه بى خيالِ دنيا، سفارش ميداديم خيلى ميچسبيد

همون پيتزايى كه يهويى هوس ميكرديم و با يه تلفن مياوردن دمِ خونه خيلى حال ميداد

همون چرخ زدنِ الكى تو پاساژ و خيابون، نعمتِ بزرگى بود

شايد اگه از دلِ اين بحران خوب و خوش بيرون بيايم، ديگه وقتى كه حوصلمون سر رفته، نگيم : اى بابا اينم شد زندگى ؟!

يا سرِ يه ناراحتىِ كوچيك به اين دنيا بد و بيراه نگيم

شايد اگه اين روزاى سخت بخير بگذره، از اين به بعد تو جوابِ  چه خبر ؟ بگيم : " خداروشكر، سلامتى "

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
من مدام ب این فکر میکنم .و اینکه کلی توبه کردم‌ از ناشکری هایی ک‌میکردم ...پشیمونم‌.

واقعا منم الان قدر داشته هامو میدونم، چقدر به نظرم کوچیک بودن

ولی الان میفهم، واقعا چه نعمت بزوگی داشتیم

هر وقت اراده میکردیم میرفتیم بیرون خرید، دور زدن

ولی حالا چی،....

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅