2777
2789

سلام من نوزاد ۱۳روزه دارم دلش درد میکنه خوابش کم شده چکار کنم بعضی وقتام شیری ک خوردع  رو پس میده خیلی نگرانم کسی چیزی میدونه بگه خیر ببینه

اول اینکه بادگلوش رو حتما بگیر و اگر میتونین شکمش رو کف دست یا روی رون پاتون بزارین و دمرش کنین فقط مراقب گردن بچه باش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا اگر نمیتونی رو شکمش رو چرخشی به جهت عقربه های ساعت ماساژ بدین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سلام

ببین عزیزم تجربه خودمو بگم که نسخه یه پزشک طب سنتی بود، اثر کرده اما دو سه روزی صبوری میخواد تا اثرشو ببینین

هر صبح یه قاشق چایخوری رازیانه و زیره سبز نکوبیده داخل یک لیوان ابجوش دم کنین و تا شب بعد هربار شیر دادن یک قاشق چایخوری به بچه بدین، قبل هربار شیر دادن چند قاشق غذاخوری خودتون بخورین

شکم و دور ناف نوزاد رو با روغن کرچک ماساژ بدین . پشت و سینه و شانه هاشم چرب کنین. اگر خیلی دل دردش شدیده یه گوش پاک کن رو آغشته به روغن کرچک کنین و مقعدش رو کامل چرب کنین.

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

طوری نیست. اروغشو بگیر مرتب. بعد شیردهی روی شونه ات بذار بمانه تا شیرش بره پایین. وقتی شیرمیخوره به پهلو بذارش.  کمی نبات سفید توی اب جوش حل کن. یه قاشق مرباخوری بریز حلقش. بهش شیر رو هر2ساعت بده. زیادی بدی دل درد میگیره. دمر بذارش خودتم حواستش بهش باشه باد معدش میره اونجوری.  پستونک روش خوبی اروم میشه چندبارشیرینش کنی میگیره.      بالا اوردن تا زمانی که وزن میگیره مهم نیست.   بعد چندماه خوب میشه معمولا تا4، 5ماهگی این وضع بیقراری هست باهاش باید مداراکنی. چیزهای باددارنخوری. 

میگذره این دوره تا4، 5ماهگی هست. من 2تا دارم. این روزا گذروندم. فقط تحمل کن.  اگه خیلی بیقراری میکرد با یه روسری شالی ببندش عین قنداق کردن دست و پاش صاف میشه اروم میشه.  دمرش بذاز بشین کنارش.   فقط ازاین دکتربه اون دکترنبرش چون درمان قطعی نداره تاخوب بشه