2777
2789
چرا؟؟

Chi bgm azizm shohrm khrjshunu midad khyli vaqte dige nmide ouna hm dramad anchnan ndrn nmitonn mesl qabl beriz bepash konn ya hr mah mosafrt brn.bishtr azin narahtn va mign to pesarmunu azmon gerefti ma ye rooz blkhre pesarmunu mikeshim samte khodemun toro hm mifrestim khedmat maman babat

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادر شوهر من خیلی عالیه از همه نظر  فقط پایه یکی از دخترهااش که وسط میاد از این رو به اون رو م ...

نمیدونم این دختراشون چی دارن ک حاضرن بخاطر اونا خودشونم بکشن‌‌..چن روز پیش مریض بود خوارشورم رفته بود پیش اون مونده بود بعد ک اومده بود خونه هی میگفت وای دخترم دخترم حالش بد بود بچه هاش اذیتش میکردند میگفت و گریه میکرد آی حرص من در اومددد..اخه جلوی چشای خودش من نصف شب مریض شدم اونا هم اینجا بودن شوهرم مجبور شد منو ببره دکتر اونا پدر شوهر مادر شوهرمم اومدن رفتم چقد امپول و سرم خوردم عین خیالشم نبوددد بعد میگ من بین عروس و دختر فرق نمیزارم هه

دلش نمیاد از دخترش کار بکشه ولی عروس انگار کلفتشه خونه تکونی ی بار دلش نیومد زنگ بزنه ب اون منم ک بچ ...

کارگر بگیره به تو چه 🤨🤨😑

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

آهان یه چیز دیگه هم هست یادم اومد.😅😅 هر چی من برای خودم میخرم یا هر خوراکی میخریم هر کاری میکنیم، اونم دلش میخاد عین من انجام بده. خودشو با من که۲۵سالمه مقایسه میکنه😐 البته به صورت زیر پوستی اینجوریه ولی من قشنگ میفهمم😖

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بگو لطفا

اولین نوه که دختر منه سی و شش روز پیش متولد شد نه زنگ زدن نه اومدن دیدنش پسرم دوسال پیش متولد شد نیومدن وقتی فوت کرد اومدن تماشای درد و غصه من این فقط یدونه از شاهکارهاشون هست

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ررررک فضوووووول حسوووود تیکه انداز ماهررر ولی دست و دلباز همش براهممون میره بیرون چیز میخره لباس ...

اونجوری توقعش هم بالا میره خوو

يه مدت خييييلي مهربون و دلسوز و خوب ميشه و اكثرا دست و دلبازه يه مدت ميوفته سر لج پدرمونو در مياره

تازگيا فهميدم پشت سرم حرف ميزنه 

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
اولین نوه که دختر منه سی و شش روز پیش متولد شد نه زنگ زدن نه اومدن دیدنش پسرم دوسال پیش متولد شد نیو ...

وااااااااااای خدااااااا .الهی بمیرم😭😭😭😭😭

اونجوری توقعش هم بالا میره خوو

دقیقاااااا پر توقع بدون دعوت تاحالا خونمون نیمده تولد و سالگرد ازدواجا اینامونا یادشه کادو میده بهمون الان ۵ ساله عروسشونم ولی همونه ولی انتظارات زیادی داره دیگ چه میشه کرد

کارگر بگیره به تو چه 🤨🤨😑

منم حرصم میگیره فرش شستنی بشه میگ ن دخترم کمرش درد میکنه بچه کوچیک داره نمیتونه بیاد تو میای بچه ات رو من نگه میدارم با بقیه فرشا رو بشورید..موقع کار هم ک میشه شوهرم اصلا منو نمیبره اونورا‌..خودشون انجام میدن تموم ک میشه میرم 

نمیدونم این دختراشون چی دارن ک حاضرن بخاطر اونا خودشونم بکشن‌‌..چن روز پیش مریض بود خوارشورم رفته بو ...

آره عاقبتشون رو به خاطر اونا خراب میکنن

از یه جایی به بعد اگر نری خری