مادر شوهر من خیلی عالیه از همه نظر فقط پایه یکی از دخترهااش که وسط میاد از این رو به اون رو م ...
نمیدونم این دختراشون چی دارن ک حاضرن بخاطر اونا خودشونم بکشن..چن روز پیش مریض بود خوارشورم رفته بود پیش اون مونده بود بعد ک اومده بود خونه هی میگفت وای دخترم دخترم حالش بد بود بچه هاش اذیتش میکردند میگفت و گریه میکرد آی حرص من در اومددد..اخه جلوی چشای خودش من نصف شب مریض شدم اونا هم اینجا بودن شوهرم مجبور شد منو ببره دکتر اونا پدر شوهر مادر شوهرمم اومدن رفتم چقد امپول و سرم خوردم عین خیالشم نبوددد بعد میگ من بین عروس و دختر فرق نمیزارم هه
آهان یه چیز دیگه هم هست یادم اومد.😅😅 هر چی من برای خودم میخرم یا هر خوراکی میخریم هر کاری میکنیم، اونم دلش میخاد عین من انجام بده. خودشو با من که۲۵سالمه مقایسه میکنه😐 البته به صورت زیر پوستی اینجوریه ولی من قشنگ میفهمم😖
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
اولین نوه که دختر منه سی و شش روز پیش متولد شد نه زنگ زدن نه اومدن دیدنش پسرم دوسال پیش متولد شد نیومدن وقتی فوت کرد اومدن تماشای درد و غصه من این فقط یدونه از شاهکارهاشون هست
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
دقیقاااااا پر توقع بدون دعوت تاحالا خونمون نیمده تولد و سالگرد ازدواجا اینامونا یادشه کادو میده بهمون الان ۵ ساله عروسشونم ولی همونه ولی انتظارات زیادی داره دیگ چه میشه کرد