2777
2789
خیلی خوبه کلا..اگ ما ی مشکلی داشته باشیم میگه ما دخالت نمیکنیم..ولی پشت سر من هی ب نامزدم میگ اذیتش ...

خخخخخ + ۱۸ رو خوب اومدی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااااااای خدااااااا .الهی بمیرم😭😭😭😭😭

خدا نکنه 

پیرزن با سی درصد ریه سالم با دستگاه نفس میکشه اما هنوزم مثل یه بچه کوچیک میخواد همه توجهات به سمت اون باشه اگه این وسط به یکی دیگه توجهی بشه از حسادت میترکه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نمیدونم این دختراشون چی دارن ک حاضرن بخاطر اونا خودشونم بکشن‌‌..چن روز پیش مریض بود خوارشورم رفته بو ...

منم باشم دخترمو ب عروس صد در ۱د ترجیع میدم طبیعیه دختر عزیز تر از عروسه من هم ک عروسم هیچ وقت جا دخترشون نمیگیرم ک عروسم هم هیچ وقت جا دخترم نمیتونه بگیره و صد البته دخترم صد برابر عزیز تر از دختر مردمه عروس جز نفرت ب مادر شوهر حسی بش نداره مادشروهر خوبم باش بازم خیلی دوسش نداره مصل من فقع بش احترام میزارم چون خوبه متنفر نیسم پ لزومب نداره اونم منو ب اندازه دخترش بخاد

یروز حقیقت دهن ب دهن‌میچرخع و حکایتی میشع ک همع شنیدن/♡
خدا نکنه  پیرزن با سی درصد ریه سالم با دستگاه نفس میکشه اما هنوزم مثل یه بچه کوچیک میخواد همه ...

مادر شوهر منم حسوده دوس داره همه توجهات سمت اون باشه خصوصا توجه مردا ...شوهرش پسرش ....البته دامادش نه ..داماد مال دخترشه

منم باشم دخترمو ب عروس صد در ۱د ترجیع میدم طبیعیه دختر عزیز تر از عروسه من هم ک عروسم هیچ وقت جا دخت ...

منم اینو میدونم میدونم دختر خوده ادم یچی دیگه اس ولی از حرفای اون حرصم میگیره میگ فرقی نداره ولی فقد از ما کار میشکه دلش نمیاد ب اون چیزی بگه..البته اینم بگم چن سری ما اونجا بودیم هی ب دخترش گفت پاشو شام بزار پاشو بزار دخترش بچشو ک دوماه از پسر من‌کوچیکه گرف بغلث گفت بچه من‌گریه میکنه پانشد بزاره..میگم خب دختر خودت دلش نمیسوزه ب تو از ما دیگ‌چ توقعی داری..بخدا اون روز خونشون شوهر من داشت ظرفا رو میشست خجالتم‌نکشید تمرگیده بود پیش شوهرش منم بچه ام اذیت میکرد همش سراپا میچرخوندمش ولی بچه اون ک ساکت بود میتونست پاشه ها ولی اصلا از جاش تکون نخورو

یک دونه از دختر هاش خیلی رو اعصابه بعد کافیه من باهاش بحثم بشه کاملا تغییر میکنه میگه اون هر چی گفت ...

بگو عه اون دختر باباشه عزیزه ..من از هوا دراومدم🙄🙄

منم اینو میدونم میدونم دختر خوده ادم یچی دیگه اس ولی از حرفای اون حرصم میگیره میگ فرقی نداره ولی فقد ...

کلن مادرا از دختر توقع ندارن از عروس دارن و شاتباس من مادرم خونه تکونی داره اصلن بهم نگفت خودم رفتم کمک عروس اصلن ن زنگی ن کمک مامانم هب گله میکرد ک نیومد گفتم مامان ن از داماد ن عروس توقع نداشته باش ن داماد ن عروس هیچ وقت بچه ادم نمیشن هیچ وقت فقط و فقطط بچست ک برا مادرش دلسوزی میکنه بچه نکنه صد در صد غریبم نمیکنه

مادر شوهر منم حسوده دوس داره همه توجهات سمت اون باشه خصوصا توجه مردا ...شوهرش پسرش ....البته دامادش ...

مادرشوهر من اصلا نمیذاره پسرهش ازدواج کنن پسر چهل و پنج ساله و سی شش سال و سی ساله مجرد داره شوهر منم بعد پنج سال جنگ و دعوا راصیشون کرد ازدواج کنیم ولی سه تا دختر مجرد داره بخاطر همین اخلاقاش کسی نمیگیردشون 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نمیدونم این دختراشون چی دارن ک حاضرن بخاطر اونا خودشونم بکشن‌‌..چن روز پیش مریض بود خوارشورم رفته بو ...

اینم یکی از بدیای مادرشوهر منه.ترکیه رفته بود ز زد به دختراش تو واتساپ تصویری که صدای گوشی هم پخش میشه پرسید چی براتون بیارم اما از من نپرسید حالا همه دور هم جم بودیم شوهرمم بود خداروشکر

کلن مادرا از دختر توقع ندارن از عروس دارن و شاتباس من مادرم خونه تکونی داره اصلن بهم نگفت خودم رفتم ...

اره عزیزم حرفت درسته..ولی من داداشم هنو ب سنی ک بخواد زن‌بگیره نرسیده تازه ۱۶ سالشه ولی اگ زن گرف عروس اومد خونه ما من خودم ب شخصه روی سرم‌میزارمش..والا بی احترامی بکنیم فردا میره با داداشم دعوا میکنه ب دلش میگره ک چرا خانوادت اینجوین اونجورین..دختر مردم کلفت ما نیست ک بگیریمش زیر کار.بچه فقد بچه خوده ادم چ پسر چ دختر.

منم اینو میدونم میدونم دختر خوده ادم یچی دیگه اس ولی از حرفای اون حرصم میگیره میگ فرقی نداره ولی فقد ...

تو هم اصلا کار نکنه به نظر من ...البته بسپار به شوهرت جلو جمع تیکه بندازه بهش

اینم یکی از بدیای مادرشوهر منه.ترکیه رفته بود ز زد به دختراش تو واتساپ تصویری که صدای گوشی هم پخش می ...

ههه..کارشون همینه..ولی اخلاق بده مادر شوهر من همینه فقد‌..زیادی طرف دختر و دامادشو میگیره...حالا از خوبیاشم بگم دیگ خخ

اره عزیزم حرفت درسته..ولی من داداشم هنو ب سنی ک بخواد زن‌بگیره نرسیده تازه ۱۶ سالشه ولی اگ زن گرف عر ...

ببین تا عروس اشتباهی نکنه مادرشوهر کاری نداره مادرشوهر من کاری نداره مگر اینکه اشتباهی کنم ما ب عروسمون هیچ کاری نداریم مگر اینکه اشتبا کنه چون پدر مادر من جلو جماعت میرن زیر سوال عروسی ک یسر چس ناله کنه نداریم نداریم عروسی ک همه چی داره ولی باز بدترین لباس میپوشه تو خانواده شوهر ک بگ ندارم و خیلی چیزا دیگ عروسی ک چاقه و همه میگن و رزیم نمیگیره لاغر کنه عروس اگ مواطب کارها و رفتاراش باش و برای خودش ارزش قاعل ش پدرشوهر مادرشوهر بهترین احترام‌بهش میزارن عروس با پسرشون خوب باش احترام ب پسرشون بزاره پدر شوهر مادرشوهرم خوبن چرا مادرشوهرا همیش با جی جاری خوبن با یکی ن