2777
2789
ههه..کارشون همینه..ولی اخلاق بده مادر شوهر من همینه فقد‌..زیادی طرف دختر و دامادشو میگیره...حالا از ...

بگو🤣🤣

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم اصلا کار نکنه به نظر من ...البته بسپار به شوهرت جلو جمع تیکه بندازه بهش

تا حالا چن بار گفتن تو هیچکاری برا  ما نکردی ن شلوار دوختی ن خونه جارو کدی ن فرش شستی  ووو کارای خونه داری..شوهرمم برگشت گفت مگ قراره برا شماهم کاری انجام بده همین ک خونه خودمونه میچرخونه بسه عروس ک کلفت شما نیست..منم کیف کرررردمممم

اره عزیزم حرفت درسته..ولی من داداشم هنو ب سنی ک بخواد زن‌بگیره نرسیده تازه ۱۶ سالشه ولی اگ زن گرف عر ...

ادم وطیفه نداره بره خونه تکونی کسی کنه ولی ی عروس و ی دختر وقتی خونه پدر شوهر مادرشوهر و حتی خونه پدر مادرش میرن باید کمک کنن و اگ یجا بشینن نکنن خودشون شخصیت خودشون زیر سوال میبرن ک بقیه بخان با تیکه با حرفا بد بهش بفهمونن پاشو

یروز حقیقت دهن ب دهن‌میچرخع و حکایتی میشع ک همع شنیدن/♡
بگو🤣🤣

مثلا من حامله بودم پیازمو گرفت پوست کند خرد کرد سرخ کرد خودم بسته بندیش کردم سبزی سوپی و اشی و قرمه سبزی همه اینا و گرفت برام درست کرد ..رب هم پخت البته همه اینا رو چون من حامله بودم و پسرش بهش گفته بود انجام داد  و خودم هم یکم کمکش کردم

مثلا من حامله بودم پیازمو گرفت پوست کند خرد کرد سرخ کرد خودم بسته بندیش کردم سبزی سوپی و اشی و قرمه ...

اوه فک کردم یه واحد آپارتمان به نامت زده ...البته اینام خوبه باز 😂😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ادم وطیفه نداره بره خونه تکونی کسی کنه ولی ی عروس و ی دختر وقتی خونه پدر شوهر مادرشوهر و حتی خونه پد ...

منکه هرسری رفتم شده باشه بچمو میدم شوهرم نگه میداره ولی پامیشم کار میکنم.ادم پر رویی نیستم ک ببینم بزرگ تر از خودم کار میکنه و من نشستم..

اوه فک کردم یه واحد آپارتمان به نامت زده ...البته اینام خوبه باز 😂😍😍😍

ن داراییاشون انقدره نیست.ولی خب اینا برا منی ک حامله بودم نمیتونستم کار کنم بازم خیلی خوب بود دیگ.مادرشوهره هااا همینا هم بعیده ازشون خخخ