2777
2789
👰🏻 برخورد صحیح یک عروس با خانواده شوهر عروس مهربون دقت کن وقتی در جمع مساله ای مطرح شد كه مرتبط ب ...

خیلی متن بیخودیه

عروس لال بشه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
خوبیش اینه دست پختش خوبه بدیش اینه برا ما غذا نمیپذه اوووه کلی بدی داره اعصابم نمیکشه بگم

خخخخخخ عجب واسه پسرشم نمیده؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبی ندیدم.بدی کدوموبگم

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

در کل خوبه، چه جلوم چه پشت سرم همش خوبیمو گفته. تا حالا هیچ بی احترامی نکرده بهم

بدیش هم اینه پولکیه. همش به بهونه های مختلف پول میگیره از شوهرم. خیلی زورم میگیره احححح پرو😡😡

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خوبیاش زیاده از کدوم بگم  بدی هم ندیدم شایدم دیده باشم اما خاطرم نیست خوبی هاش یادمه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
خخخخخخ عجب واسه پسرشم نمیده؟

نه براش چایی و شوکولات میاره

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
مادر شوهر من خیلی عالیه از همه نظر  فقط پایه یکی از دخترهااش که وسط میاد از این رو به اون رو م ...

ینی چی ؟دخترش ؟

بدیهاشون براتون قابل باور نیست نگم بهتره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خیلی خوبه کلا..اگ ما ی مشکلی داشته باشیم میگه ما دخالت نمیکنیم..ولی پشت سر من هی ب نامزدم میگ اذیتش نکن اونم مثه دختر خودم میدونم و فلان..هرچیزی ببینه خوشش بیاد هم برا من میخره هم برا دخترش..بدیش هم یکی دوتا داره ک پیش بچه هاش زیاد حرف +۱۸میزنه و اعصاب منو خرد میکنه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بدیهاشون براتون قابل باور نیست نگم بهتره

ای بابا این دیگه چه هیولایه

Khoobi koln nadidam azsh hamash khaste mn talaq bgirm albte na fqt oun koleshun

خوبه که شوهرت محل نمیده و الان بارداری👍🙏🤰