2777
2789
عنوان

جاری فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا اینقد سختش نکن...پای کسیم وسط نکش دوباره گفت بگو بهت گفتم خوشم نمیاد از این حرفا بزنی دفعه بعدی تکرار کنی جلو همه دهنمو باز میکنم و میگم چیا میگی..احترامتو نگه دار ...همین

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉

من هرکی ازین کنجکاویا میکرد اون اولا گفتم نه خودم نه شوهرم خوشمون نمیاد مسایل خصوصیمونو کسی بدونه

شمام بگو شوهرم قسمم داده از روابط خصوصیمون جایی حرفی نزنم بدش میاد

ی دوستی دارم مثلا زنگ میزنه بهم ما الان تو کار بودیم میخنده خب به من چه؟واقعا زشته

بعد میگه شما چی

میگم دوس ندارم دربارش حرفی بزنم

گفتم اما هی بازم میپرسه میگه شاید شما کار جدیدتری کردین منم یاد بگیرم وفتی هم جوابم نمیدم وفتی میرم ...

چند سالشه؟؟چقدر پررو فوضوله.به مادر شوهرتو شوهرت بگو تا به شوهرش بگن گوششو بپیچونن.اگه روش بدید شب عروسیم میاد تو اتاق

بگو دلت میخاد چه ببینی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

اگه بخوای بلبل زبونی کنی و با کنایه حرف بزنی مثلا بگی هر کاری شما کردین و اینا..... 

داری فقط رو شو به روت باز میکنی.... این معلوم آدم خیلی فضول و بی حیا و پر رویی.... اگه روش به روت باز بشه دیگه اصلا حریف نیستی ها 

هرموقع گفت خیلییییییییی جدی و محکم و با اخم فقط بگو من اصلا از این سوال هات خوشم نمیاد. من هیچ وقت حریم خصوصی مو برای کسی تعریف نمیکنم. دیگه نپرس چون هر دفعه بپرسی فقط همین جوابو میدم 

رابطه منو شوهرم حریم داره و من متنفرم رخت خوابمون جلو کسی پهن باشه. 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده
بابا اینقد سختش نکن...پای کسیم وسط نکش دوباره گفت بگو بهت گفتم خوشم نمیاد از این حرفا بزنی دفعه بعدی ...

از اون شرراس بابا  ی حرف کوچیکو انقد بزرگ میکنه ی دعوایی را میندازه ک بیا و ببین منم بخازر خونواده شوهر ک ناراحت نشن چیزی بش نمیگم 

من هرکی ازین کنجکاویا میکرد اون اولا گفتم نه خودم نه شوهرم خوشمون نمیاد مسایل خصوصیمونو کسی بدونه ش ...

دقیقا اینا رو بش گفتم اما فک کنم حالیش نیس اصلالز این گوش میگیره از ادن یکی در میکنه همه کار کردم والا دیگه چیزی ب ذهنم نمیاد جز دعوا