2777
2789
عنوان

جاری فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 62 پست
از اون شرراس بابا  ی حرف کوچیکو انقد بزرگ میکنه ی دعوایی را میندازه ک بیا و ببین منم بخازر خونو ...

شر باشه.دلیلی نداره با کولی بازی از اسرار خلوتو تخت خواب مردم سر در بیاره.گوه خورده بخواد شر باشه.جلو شوهرش بگو اگه اجازه مزدین جاریام یکی یه دور برن باشورم تو تخت تا بدونن ما چیکار میکنیم هی نپرسن. 

چند سالشه؟؟چقدر پررو فوضوله.به مادر شوهرتو شوهرت بگو تا به شوهرش بگن گوششو بپیچونن.اگه روش بدید شب ع ...

من ۲۲ اون ۲۳ ی بچه ۲سالم داره 

تازه دوران دبیرستان دورا دور اشنا بودیم اصلا از این اخلاقا نداش از شانس زد جاریمم شد لنتیییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا اینا رو بش گفتم اما فک کنم حالیش نیس اصلالز این گوش میگیره از ادن یکی در میکنه همه کار کردم وا ...

دعوا نکن فقط رو حرف خودت پیش برو

جاری منم اولا ازم پرسید من اصلا چیزی نگفتم ونمیگم

اون میگفت چندشم میشد

اگه بخوای بلبل زبونی کنی و با کنایه حرف بزنی مثلا بگی هر کاری شما کردین و اینا.....  داری فقط ...

وای اره دقیقا قبلا گفتن اینا رو بگو گفتم انگار بدتر شده الانم رفته ب شوهرش گفته ک نامزدم بش گفته از زنم سوال نپرس شوهرشم قیافه گرفته واسمون 

ملت بعضیاشون بخدا اصلا خیلی ی جورن با عوض اینکه ما دلخور باشیم اونا دلخورن

وای اره دقیقا قبلا گفتن اینا رو بگو گفتم انگار بدتر شده الانم رفته ب شوهرش گفته ک نامزدم بش گفته از ...

وبش کن.محلش نده.انگار یچیزم بدهکار شدین.بگو میخوای شرتامم بیام نشونت بدم

وای اره دقیقا قبلا گفتن اینا رو بگو گفتم انگار بدتر شده الانم رفته ب شوهرش گفته ک نامزدم بش گفته از ...

جهنم بذار دلخور بشن... اولش اینجوری بعذش کم کم عادی میشه و جا می افته براشون.... تو تسلیم نشو. 

آفرین خیلی خوشم اومد که برای خودت و حریم خصوصی تون ارزش قائل هستی. خیلی ها کم عقل و بی سیاست هستن میان تعریف میکنن. 

بزرگترین اشتباه تعریف کردن. وای نمیدونی من چیا دیدم تو آشنا و دوستام....تعريف میکنن.... بعد اون زنه هرموقع شوهر اینو میبینه اینجوری تصور میکرده بعد خوشش میومده از مدل و شکل رابطه شوهر اون.... 

بعد کم کم جذب شوهرش شده خواسته باهاش رابطه داشته باشه. 

بدترین تجربه است اصلا از عشق بازی و محبت های اینجوری آدم نباید تعریف کنه 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده
جهنم بذار دلخور بشن... اولش اینجوری بعذش کم کم عادی میشه و جا می افته براشون.... تو تسلیم نشو.  ...

این جاریم همیشه تو کف شوهرم بوده اونموقعا ک دبیرستان بودیم ازدواج کرده بود اصلا منم نمیدونستم شوهرش اینا کین اونوقتا میگف ی برادر شوهر دارم خیلی خوبه و جیگره از این حرفا منم چ میدونستم قراره شوهرم بشه وگرنه همون وقتا جرش میدادم ک چشمش دنبال شوهرم نباشه

خطت تو بده دست شوهرت.خودت یه خط بگیر فقط شوهرت داشته باشه حتی به بابامامان خودتم‌نده.

نمیشه ک اینجوری من روزی دو بار پدر شوهر و مادر شوهم زنگ میزنن حالمو میپرسن شماره ندم بد میشه 

این جاریم همیشه تو کف شوهرم بوده اونموقعا ک دبیرستان بودیم ازدواج کرده بود اصلا منم نمیدونستم شوهرش ...

خخخخخب دیگه پس بگو عوضی کرمش از چیه..... شاید برات خیلی ناراحت کننده و چندش آور باشه عزیزم... ولی من فکر میکنم اون از هی رابطه تون میپرسه جون هم تو کف شوهرته هم میخواد مدل و عشق بازی اونو برای خودش تصور کنه. 

هیچ وقت از شوهرت جلو تعریف اونجوری ننکن

خخخخخب دیگه پس بگو عوضی کرمش از چیه..... شاید برات خیلی ناراحت کننده و چندش آور باشه عزیزم... ولی من ...

اره دقیقا اینو منم حس کردم فقط تنها راهش دوری کردنه ک اونم متاسفانه واحدامون کنار همه هی قراره  چش تو چش بشیم

اره دقیقا اینو منم حس کردم فقط تنها راهش دوری کردنه ک اونم متاسفانه واحدامون کنار همه هی قراره   ...

اصلا دوری کردن مهم نیست.... تو قوی و محکم باش اصلا هر روز باهاش چشم تو. چشم شو.... ولی هرموقع از این چیزا گفت سریع با جدیت بگو دوباره شروع کن.... من بدم و اصلا جواب تو. نمیدم..... هزاااااار بار هم پرسید هر هزززززار بار تو بگو حریم شخصی مون به خودمون مربوطه 

ببین من از اول به شوهرم میگفتم رو این قضیه حریم شخصی مون اینا خیلی حساسم.... هیچی هم ازت نمیخوام فقط میخوام حریم خصوصی مون و اتاق خواب مون بشدت حفظ بشه.

اینقدر تو نامزدی میگفتم.... از روز اول عروسی مون هم هر حد و ناسی حتی خانواده خودمم میومدن خونه مون.... من درجا در اتاق خواب می‌بستم و قفل میکردم شوهرم ببینم واسه خانوده خودمم همینه فرق نمی‌ذارم.

خلاصه از روز اول در اتاق خواب من بسته بوده و جز منو شوهرم هیچ کس پاشو اونجا نذاشته 

الانم فامیل و خانوده شوهرم عادت کردن بهشون بر نمیخوره تا میان خونم در اتاق خواب میبندم و الان جوری شده حتی جرئت ندارن و به زبون نمیارن که بریم تو اتاق خواب تون. 

الان خیلی تاپیک ها میبینم زنا ناراحت هستن و میگن خواهر شوهر یا جاری یا مادر شوهرم میان تو اتاق خواب ما فضولی میکنن....

ادم از اول باید جلو یه چیزی بگیره بعدا دیگه نمیشه کاری کرد