2789

من کلا سوتیا خونه پدر شوهرمه این مال دیشبه من چای دم کردم بعد خیلی کم رنگ بود مث چای سبز با زنجبیل زیاد ریختم مادر شوهرم حساسه همون که اومد داخل شوهرم گفت مگع نگفتم زنجبیل زیاد بریز بعد مادر شوهرم گفت ای بابا یعنی بیشتر از این بعد اعصابم خورد شد گفتم یعنی چی جلو مادرت دعوا میکنی گفت دیونه نمیگفتم که تیکه تیکه اتمیکرد اون اصلا زنجبیل ندوست ببخشید بیشتر شبیه خاطره است تا سوتی 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیوونه ها😂😂

تازه ب کدوم کو    ن     

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
من کلا سوتیا خونه پدر شوهرمه این مال دیشبه من چای دم کردم بعد خیلی کم رنگ بود مث چای سبز با زنجبیل ز ...

ای جان چه مهربون فداکار

خـ❤داے ݥـهرباݩ برایــݥ ڪافیسݓ

ما دوروز از عقدمون میگذشت همه ندیده بودیم دوروز بعدش اومد منم تو حیاط بودم همون که اومدسلام  کرد چپیدیم تو اتاق حالا نبوس کی ببوس فقط بوس وقتی اومدیم بیرون همه اینطوری بودن 

اش نخورده ودهن سوخته یعنی این 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

رفته بودیم شوش برای زیارت نبی دانیال😁بعد مسیرو گم کردیم داداشم رو میز کمک راننده نشسته بود و بابام رانندگی میکرد داداشم پنجره رو زد پایین از ی مردی میخواس آدرس آرامگاه و بپرسه گفتش ک:آقا دانیال کجاس🙄😂😂😂😂😂😂😂😂😂