2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم یکیو بگم خونه پدر شوهرم یه خونه ویلای جدا دارن تو حیاطشون اون روز خیلی دلتنگ بودیم اس داد ساعت  دو بیا منم وقتی رسیدم خونشون تک زدم اومدم بیرون گفتن فورابرو داخل تا کسی ندیده جفت گوشایامونو خاموش کردیم بعد چند ساعت اومدم بیرون شوهرم نگهبانی میداد جلو خونشون کسی منو نبینه بعد اشاره کرد بدو مادرش یهودرو باز کرد من بجای که برم جلو حیاط رفتم پشت خونه مادرم تا شوهرمو دید گفت مامان کجا بودی چرا خاموش بودی خلاصه داخل نرفت من بدبخت از حیاط سه چهار متری پریدم پاین خداروشکر کسی منو ندید 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
منم یکیو بگم خونه پدر شوهرم یه خونه ویلای جدا دارن تو حیاطشون اون روز خیلی دلتنگ بودیم اس داد ساعت & ...

ما هم از این کارا داشتیم ولی خدایی خاطرات شیرینی هستن

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

۲ماه بود نامزد کرده بودم 

خونه پدر شوهرم پریود بودم

نوار بهداشتی رو گذاشتم زیر لباسم برم دستشویی 

وسط پزیراییشون یهویی افتاد وسط 

حالا مادر شوهرم و پدر شوهرم نشستم دارن چای میخورن

هر دو هم دیدن

بعد این توپ شوتش کردم افتاد تو اونطرف

برداشتم رفتم اتاق

۱ساعتی گریه کردم

مادرشوهرم اومد هی میخندید هی میگفت عب نداره خونی ک نبود

۲ماه بود نامزد کرده بودم  خونه پدر شوهرم پریود بودم نوار بهداشتی رو گذاشتم زیر لباسم برم دستش ...

خیلی باحال بود 😅😅😅😅😆😆 ولی خدایش این سوتیا آدمو نابود میکنه 

خـ❤داے ݥـهرباݩ برایــݥ ڪافیسݓ
و من هنوذم عقدم قصه ها دارم با این خاطرات    

شوهرم وقتی میاد خونمون روم نمیشه بخوابم پیشش گرچه اتاق جداست بابام نمیبینه ولی حس بدی دارم یه روز دراز کش بودیم توبغل هم یهوی صدای خواهرم اومد فک کردم بابامه قبلش چای اورده بودم سری میغ شدم پام رفت جای که نبایدبره و جفت استکانا شکست استکان بدرک شوهر بدبختم از درد اشک جمع شده بود خخخخخخخ 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘