2777
2789
عنوان

خونه عمم بودیم پسر عمم زنشو عین چی کتک زد😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2444 بازدید | 101 پست
یعنی تف تو قوانین بعد اینجا تا کتک میخورن میگن برو شکایت کن پس شکایت به جایی نمیرسه

باید بکشمونی تو کوچه کتکو که هنسایه ها زنگ بزنن پلیس بیاد گزارش پلیس مدرکه محکمیه اونم باز شاهد میخواد مثلا همسایه ها میگن اره من دیدم زده

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این حرف نزن اون مادره نمیتونی بگی نااگاهه توی این روزا انقدر ترس واسترس تو وجوده هما هست اونم ...

علائمش تب سرفه ی خشک و تنگی نفس  

بهتر هرکسی اطلاعاتشو در حد نرمال بالا ببره در مورد این بیماری به خودش و سایرین خیلی کمک میشه شما هم اینجوری نگید مردم کمی آگاه تر باشن به نفع خودمونه نگرانی مادرانه جدا اینم جدا 

من ربطش ندادم به حرکت وحشیانه ی همسرش کلی گفتم واسه ی خودشون بهتره خب کمترم استرس میکشن

کاش این توله سگ رو یکی تربیت کنه فقط خدا لعنت کنه پدرمادرشونو که اینجور بچه تربیت کردن.ریپ نکنید مقص ...

اخه من خودم شاهد بودم زنه بدبخت هیچی نگفت این عین سگ هار حمله کرد

به قران میرم دادگاه میگم سر هیچ و پوچ افتاده به جونش از هیچکسم نمیترسم

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
علائمش تب سرفه ی خشک و تنگی نفس   بهتر هرکسی اطلاعاتشو در حد نرمال بالا ببره در مورد این بیمار ...

اونکه من قبول دارم داشتن آگاهی و دونستن اطلاعات خیلی مهمه ولی واقعا ی زنی ک ی همسری دورازشماها نفهم داره وبچه ایی ک مریضه خیلی سخته تحمل دیدن درد بچه اش وبی خیالیه همسرش اینم احتمال زیاد خانومی هستن ک سطح علمی بالایی ندارن خب استرس گرفتشون

اخه من خودم شاهد بودم زنه بدبخت هیچی نگفت این عین سگ هار حمله کرد به قران میرم دادگاه میگم سر هیچ و ...

عزیزم درسته حرفت ولی یه جور نشه زنه برگرده وتو بشی رو سیاه.اخه ما زنا پناهی نداریم فقط بخاطر بچه باید بسوزیم

اخه من خودم شاهد بودم زنه بدبخت هیچی نگفت این عین سگ هار حمله کرد به قران میرم دادگاه میگم سر هیچ و ...

واسه شکایت حتماشاهدمیخواد؟اخه تو خونه ادم شاهد کجابود.الا اینکه دوربین مدار بسته نصب کنیم