2777
2789
عنوان

خونه عمم بودیم پسر عمم زنشو عین چی کتک زد😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2444 بازدید | 101 پست

بلاخره بایداین خشونتایه جایی تموم شه دیگه.مردم عادت کردن به سکوت ودلسوزی وطرفداری بی جاازمرد.مردم ایران یجوررفتارمیکنن انگارکتک زدن زن حقه مسلم مرده وبایدشرایط براش فراهم باشه تاراحت برنه وخالی شه شوخرخودم بعدبیرون کردنم ازخونه وتهمت زدن مثلااومده بوددنبالم کلی شرط وشروط مسخره گذاشته هیچ میگف من شرعابایدزنموکتک بزنم ازین به بعدبدونیداین حقه شرعیمه  .این که شجاعته دفاع ازهمجنست روداری ومثه بقیه فک نمیکنی خیلی خوبه   

بلاخره بایداین خشونتایه جایی تموم شه دیگه.مردم عادت کردن به سکوت ودلسوزی وطرفداری بی جاازمرد.مردم ای ...

خب راست گفت حق شرعی مرده زنش رو بزنه قران رو باز کن آیه تمکین رو بخون مستقیم گفته زنی که تمکین نکزد بزنش😐

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب راست گفت حق شرعی مرده زنش رو بزنه قران رو باز کن آیه تمکین رو بخون مستقیم گفته زنی که تمکین نکزد ...

آخه برامردی که زنشه بیرون کنه ودنبالش نره قفلم عوض کنه چی  بعداون کتک به اون مهنانیست که درحدیه تلنگره نبایدکبودشه یاقرمزشه

ببین توجیه نکن قرانو بخون ببین چه ظلمایی به ما کرده ناقص العقل ناقص الارث ناقص الایمان

خب اون ماله وقتیه که شرایط تمکین مهیاباشه .آره خب زن بنظرمن ازدواج نکنه دنیاواخرتش آباده

اونهمه آدم عین چی واستادن زنشو بزنه...چی از این بی غیرتی بیشتر مرد رو زن دست بلند کنه😑همه هم مث گلابی فقط نگاه کنن

دوست عزیز اگه با نظرم مخالفی و جنبشو نداری ریپلای نکن مجبورت که نکردن که جواب بدی😒...نی نی یار بیا با من مدارا کن...ناموسا الکی لغو نکنین😒 
خب راست گفت حق شرعی مرده زنش رو بزنه قران رو باز کن آیه تمکین رو بخون مستقیم گفته زنی که تمکین نکزد ...

اره اولمیگن قهر کن و بی اعتنایی بعدش کتک

البته میگه اروم بزنید زن رو لطف کردن خخ

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
از اسلام متنفرم کلا مسلمانیت رو گذاشتم کنار از وقتی پام باز شد دادگاه

ربطش ب اسلام نده.دادگاه ها اسلام رو خوب اجرا نمیکنن.وگرنه اسلام اصلا این نیست

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت