2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست
وای این چ حرفیه!!کجا زندگی میکنین شما؟!بکارت نشونه ی حیا و عفت زنه. ینی چی به خودش ارتباط داره!!شما ...

والا منم نمیدونم اینا از کدوم سیاره اومدن

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
تو پسری هستی ک رابطه نداری چرا تو این سایت ک مخصوص زناس هستی

خانم محترم 

حرف دیگه ای ندارین چرا ربطش میدین به این موضوع؟

چرا منحرف میکنید بحث رو؟

این سایت برای هزارمین بار

سایت زنانه نیست و هر دو جنس میتونن حضور داشته باشن

این موضوع کاملا بی ربطه به بحث الان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بکارت جزیی از جسم یه دختره که خداوندش در وجودش گذاشته ...به کسی چه ارتباطی داره بکارتش چی شده ؟؟؟ عق ...

عزيزم فاز روشن فكرا رو نگير 😏 اون پسر حقشه كه بدونه زنش باكرست يا نه. اميدوارم همچنين زن برادر يا شوهري گيرتون بياد يكي بگه باكرم يكي بگه رابطه نداشتم اما اون يكي دوخته و اون يكي با هزار نفر خوابيده اما به شما دروغ ميگن ببينم همين حرفا رو ميزني . 

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
 اصلا نمیتونم هضم کنم حرفهات رو....چوووون خیییلی از عقل دوره...همسر اگر دید بکارتی نیست دختر ...

قداست ! دختری که به ازدواج پایبند نیس وقبل از ازدواج رابطه داره !

مردای ایرانی رو نمیشناسه که این کارو کرده؟

یه پسر با هر دختری که دلش میخواد با قول ازدواج بخوابه یه پسر دیگه تاوانشو بده اگه بیماری داشته باشه چی؟

شما واسه پسر یا برادرتون خواستگاری این دختر میرید؟

رابطه وقتی نامشروع باشه دیگه فرقی نداره با یکی یا چند تا

اگر خانوادتون شما رو توجیه میکردن نسبت به جنسیتتون الان راجب بکارت اینطور گارد نمیگرفتین... شرافت چ ...

می دونم عزیزم

ولی همچین اتفاقی سر زندگی برادرم افتاد .برادرم با کسی ازدواج کرد که بعدا فهمید دختر نبوده ولی متاسفانه بعد عروسی فهمید

بازم برادرم گذشت کرد چون زنش و دوست داشت

آخر هم زنش با دوست پسر قبلیش فرار کرد

گفت نمی تونم فراموشش کنم

بکارت جزیی از جسم یه دختره که خداوندش در وجودش گذاشته ...به کسی چه ارتباطی داره بکارتش چی شده ؟؟؟ عق ...

کدوم کوته فکری ؟

شما از کدوم سیاره اومدین ؟

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
چجوری برم, دیگه نمیتونم ازدواج کنم. خانوادم اگه مسعله بکارتمو بفهمن تردم میکنن,ی محیطی هم هستیم که ت ...

مگه نمیگه بدوزن بکارتتو بزار پول بده بدوزن خیلی خیلی پشیمون میشی با هاش ازدواج کنی

وای این چ حرفیه!!کجا زندگی میکنین شما؟!بکارت نشونه ی حیا و عفت زنه. ینی چی به خودش ارتباط داره!!شما ...

خب از کجا میدونی اونیم‌که باهاش‌ازدواج کردی اون آقا قبلا رابطه نداشته....میدونی تو ایرانمردا هر غلطی دلشون بخاد میرن میکنن آبم از آب تکون نمیخوره و اسمش میشه زرنگی بعدشم‌ی زن میخان فاطمه زهرا‌باشه ولی وقتی ی دختر کوچکترین خطایی بکنه شمربن ذلجوشن هم‌واسش زیاده و اسمش میشه هرزه

جامعه پذیرفته ؟ چه راحت بی حیایی رو رواج میدین ؟

جامعه هیچوقت حتی مردها اینو نپذیرفتن من هنوزم تواین جامعه ندیدم دختری بدون داشتن اون دستمال پذیرفته بشه یا یه روز سرزنش شده یا توهین میشه بهش یا حسابش نمیکنن😐😑میدونم با بی رحمی دارم میگم اما ما همون هم نوعمون که لقب مادرشوهر دارن تا وقتی منتظر اون دستمال باشه که مردهم باید توقع داشته باشه

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
قرار نيست بميره اما وقتي ميخواي بدوزي يعني ميخواي صورت مسئله رو پاك ميكني و قرار نيست به كسي بگ ...

قضاوت نکنید تا قضاوت نشید ...بکارت دختر شخصیترین موضوعه ...اونوقت یه عده میگین علم کنه و صادق باشه؟؟؟ خداوند. میگه توبه کننده را دوست دارم...چرا هیچکدوم پیشنهاد ندادید توبه کنه اما تخریبش کردید ...