2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست
بچه ها من واقعا الان احتیاج به کمک دارم, خواهش میکنم تحقیر نکنید, هزاربار پشیمون که چرا گذاشتم بکارت ...

عزیزم چه کاری از دستمون بر میاد دیگه کاری که نباید میشد شد... الانم بنظرم من بیخیالش شو برو دکتر ترمیم و موقعیت های خوب اگه واست پیش اومد رد نکن مطمئن باش اگ اینکارو کنی چن سال بعد از اینکه با این آدم بودی ب خودت لعنت میدی

شما نباید تو ازدواج دروغ بگین من همین دیشب بود داشتم با یکی حرف میزدم تو همین سایت که درباره دوستی ...

بکارت جزیی از جسم یه دختره که خداوندش در وجودش گذاشته ...به کسی چه ارتباطی داره بکارتش چی شده ؟؟؟ عقد بخونه طلاق بگییییره ؟؟؟؟   یا الله یا لله ...

خدایا از کوته فکری یه عده هم جنسام قلبم ب درد میاد...

خدایا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه دختری باکره نیست باید بره بمیره؟ متوجه حرفت هستی جانم؟ بکارت چیزیه که مربوط ب خوده شخصه ..به احد ...

این دختر میتونه ازدواج کنه ولی خواهشا بیاد به خواستگار جدیدش بگه خصوصا این که طرف براش مهم باشه که زن یا شوهرش قبلا رابطه نداشته باشه

اگه یه ذره به دین اعتقاد داشته باشیم این کار کلاهبرداریه و حق الناسه چون داریم طرف مقابل رو فریب میدیم .

اگر بکارت شخصیه و مهم نیست اصلا چرا طرف بره بدوزه و مخفی کنه؟؟؟!!

همین طوری بدون بکارت باشه هر کسی هم اومد خواستگاریش راستش رو بگه و بگه که مسئله شخصیه

اگر مهم نیست چرا به فکر دوختنشه؟؟

دوست گلم. هراتفاقی افتاده واست منظور همون بکارت و رابطه اس. هیچ اشکالی نداره. الان جامعه پذیرفته دخت ...

عزیزم شما مطمعنی همه مردها قبول میکنن اگه اون پارچه سفید لکه خون روش نباشه و بدون تستی ازش حتی بدون اینکه بپرسه چرا بدون هیچ روزی که بهش توهین کنه به زندگی ازدواج کنن متوجه باشید همه مردها اگرمیگید نه یه تعدادی هردختری شانس نداره نصیب اون یه تعداد بشه 

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
دوست گلم. هراتفاقی افتاده واست منظور همون بکارت و رابطه اس. هیچ اشکالی نداره. الان جامعه پذیرفته دخت ...

جامعه پذیرفته ؟

چه راحت بی حیایی رو رواج میدین ؟

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
من گزارش زدم  بدم میاد از هرچی مرده    حالم ازشون بهم میخوره

کار خوبی کردی.آخه اینجا فک نمیکنم مناسب آقایون باشه برن ی سایت ک مناسب خودشونه..میان حرفای خصوصی خانومارو بخونن راجب رابطه و بارداری😏😏😏

#برای_نظرات_دیگران_احترام_قائل_باشیم....
بکارت جزیی از جسم یه دختره که خداوندش در وجودش گذاشته ...به کسی چه ارتباطی داره بکارتش چی شده ؟؟؟ عق ...

وای این چ حرفیه!!کجا زندگی میکنین شما؟!بکارت نشونه ی حیا و عفت زنه. ینی چی به خودش ارتباط داره!!شما خودت میتونی با یه خیانتکار زندگی کنی!

والا من نمیتونم با کسی که قبلا رابطه جنسی داشته حتی یه لحظه زندگی کنم.اگه کسی به زور بهش تجاوز شده باشه بحث کاملا متفاوته.ولی به زور نباشه شما چی معنی میکنین اینو؟!