2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست
دلتون اینقد روشن نباشه . همچین پسری کم.پیدا میشه .شما خانومید از مسائل بین مردا خبر ندارید من چون نا ...

خانم انقدر راحت حرف نزن 

من بین دوستانم و خودم هستم و از جیک و پوک همدیگه خبر دادیم

خیلی از پسرا هم هنوز هستن رابطه قبل ازدواج نداشتن .یکیش مثل خود من 

دارین رسما تهمت میزنید و دروغگویی رو ترویج میکنید و دارین با این کار سرپوش بر گناهان میزارین

الان گناه من و امثال من که خودمون رو با هزار ضرب و زور نگه داشتیم چیه؟

نامزدتون لابد با ادمای لاابالی رفت و امد داشته دلیل بر ناماکی همه پسرها و دختر ها نیست!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلتون اینقد روشن نباشه . همچین پسری کم.پیدا میشه .شما خانومید از مسائل بین مردا خبر ندارید من چون نا ...

چه کارهایی مثلن. بگید شاید کمکی بکنه به تغییر دیدگاه آدم ها. 

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

نباید بمیره ولی حداقل باید همسر آیندشو در جریان بزاره

اصلا نمیتونم هضم کنم حرفهات رو....چوووون خیییلی از عقل دوره...همسر اگر دید بکارتی نیست دختر بگه ضربه خورده ...

نه اینک بگه با یکی قبل تو خوابیدم ...کدوم عقل کدوم مرد کدوم ایرانی میپذیره؟؟؟؟ 

تو رو خدا جا نماز اب نکشید ..خدا هم گفته اشتباهاتت و گناهانت بین خودمو خودت ...اونوقت بیاد جار بزنه پرده ندارم؟؟مگه پسره میاد بگه با چن نفر بوده؟؟؟ انقد قداست دختر رو با یه لایه گوشت تخریب نکنید ...باز هم متاسفم برای افکارتون

چه حرفایی.کل دنیا رو عدالت برقراره مگه ؟ خب این یا باید تا اخر عمر تو اشتباهش بسوزه یا باید از یه جا ...

معلوكه كه حق زندگي داره و خوشبختي و هيچ كدوم از ما در جايگاهي نيستيم كه بگيم تو حق ادامه زندگي نداري همه ما گناه ميكنيم اما به نوع هاي مختلف .من ميگم چرا بدوزه، وقتي ميدوزي يعني من پاكم هيچ كاري نكردم و قرار يك زندگي با دروغ رو شروع كنه سر يك ادم ديگه رو كلاه بزاره ! 

ورگرنه ازدواج كنه اما همينطور كه هست 

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
خانم انقدر راحت حرف نزن  من بین دوستانم و خودم هستم و از جیک و پوک همدیگه خبر دادیم خیلی از پ ...

تو پسری هستی ک رابطه نداری چرا تو این سایت ک مخصوص زناس هستی

#برای_نظرات_دیگران_احترام_قائل_باشیم....
استاتر معلومه با خودت چند چندی  هشت ساله با هم دوستید دو ساله رابطه دارید اونم اصرار داره بیاد ...

دوساله رابطه ج ن سی داریم, ولی هشت سال دوست بودیم, نمیذاشتم بیاد خواستگاری چون موقعیت خانوادگیم برا ازدواج خوب نبود

اسی اشتباه ما دخترا اینه تورابطه تصورمون ازدواجه مردا یه چیز دیگه و وقتی بهش برسن میشی یه آدم اضافه زندگی این ۸سال رو زمین و هوا نگهت داشته حالا میخوای ۸سال دیگه هم بشین بعدش ازدواج کنید ببین چن سال میتونید همو تحمل کنید رابطه ای دوستی از دوسال که بگذره دیگه نه حرمتی میمونه نه اعتمادی نه صبری نه قراری میدونی چی میگم حس تکراری بودن میده طرف برات دیگه حرفی ندارم بزنم اما نزار دوسال بعد که ازدواج کردین مشکلات اینقدر فشار بیاره که فکر طلاق باشی گرچه مااینجا هرچی میگیم طرف میره کارخودشو میکنه

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
بچه ها من واقعا الان احتیاج به کمک دارم, خواهش میکنم تحقیر نکنید, هزاربار پشیمون که چرا گذاشتم بکارت ...

خب بگو بیاد خواستگاری عقد کنید .یا اگه میشه برو ترمیم کن 

فقط دیگه بیشتر از این وقت و تلف نکن