2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست
اين حرفتون درست نيست يك پسري كه تا به عمرش رابطه نداشته و دنبال زن باكرست گناهش چيه ! خانوم ٨ سال با ...

دلتون اینقد روشن نباشه . همچین پسری کم.پیدا میشه .شما خانومید از مسائل بین مردا خبر ندارید من چون نامزدهم خیلی برام تعریف میکنه کلا از زندگی مردا خیلی خبر دارم وضع از اونی ک فک کنید بدتره پسرا اصلا نمیتونید فکر کنید ک چطورین حتی کسایی ک هیجوقت فکذشو نمیکردید یا به اصطلاح امامزاده ان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون آقا به شما دست درازی کرده و باید مسئولیت کارش رو به عهده بگیره حتی اگه شده با در جریان قرارگرفتن خانواده ها نمیشه که هر پسری راه بیفته بکارت دخترو با قول ازدواج بگیره وبعد بره پی کارش 

چجوری برم, دیگه نمیتونم ازدواج کنم. خانوادم اگه مسعله بکارتمو بفهمن تردم میکنن,ی محیطی هم هستیم که ت ...

شما نباید تو ازدواج دروغ بگین

من همین دیشب بود داشتم با یکی حرف میزدم تو همین سایت که درباره دوستی حرف میزد .من گفتم این دوستی ها سرانجام خوبی نداره و به بهونه ازدواج به هزارتا راه کشیده میشه و دختر ضرر میکنه .حالا تو خودت وجدانت اجازه میده بعدا بری دروغ بگی؟؟؟؟

میدونی زندگی با دروغ و پنهان کاری سرانجامی نداره؟

یا برو شکایت کن ازش یا عقد بخونید سریع طلاق بگیرین

استاتر معلومه با خودت چند چندی 

هشت ساله با هم دوستید دو ساله رابطه دارید اونم اصرار داره بیاد خواستگاری تو قبول نمیکنی 

خب چرا قبول نمیکنی بیاد خواستگاری؟

استاتر امیدوارم ما رو اسکول نکرده باشی 

دوست گلم. هراتفاقی افتاده واست منظور همون بکارت و رابطه اس. هیچ اشکالی نداره. الان جامعه پذیرفته دخترها هم حق زندگی دارن. الان انسان متمدن و با شعور بکارت براش مهم نیست.  استرس به خودت راه نده اگر میخوای باهاش ازدواج کنی خانوادتو قانع من. یا یکی که خانوادت ازش حرف شنوی دارنو واسطه قرار بده . این اقا هم فعلن بلاتکلیفه وقتی متعهد شد به زندگی مطمعنن پا بند همه چی شما میشه. متاسفانه بعضی دوستان بجای ارامش با حرفاشون عذاب میدن به بقیه. استرسو دورکن از خودت. تو یک دختر ازاده هستی که حق انتخاب و زندگی داره. هرکاری هم کردی مهم نیست. مهم ارامشیه که به خودت باید تقدیم کنی، مهم اینه به خودت بگی فرهنگای غلط نباید باعث عذابت بشه. 

#دختر_حق_زندگی_و_انتخاب_دارد