2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست
برو بدوز تا نرفته پی کارش .بعدم بایکی ازدواج کن تا دوباره پردتو از دست ندادی

اين حرفتون درست نيست يك پسري كه تا به عمرش رابطه نداشته و دنبال زن باكرست گناهش چيه ! خانوم ٨ سال با اين اقا حال كرده بعد بدوزه انگار نه انگار بره زن يكي ديگه بشه

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نيست بميره اما وقتي ميخواي بدوزي يعني ميخواي صورت مسئله رو پاك ميكني و قرار نيست به كسي بگي در گذشته چه اتفاقي افتاده ورگرنه همينطوري ازدواج كنه چرا بدوزه ! 

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
واقعا با حرفتون موافقم

اگر خانوادتون شما رو توجیه میکردن نسبت به جنسیتتون الان راجب بکارت اینطور گارد نمیگرفتین...

شرافت چیزیه ک خداوند در مرد و زن گذاشته ...کسی ک بکارت نداره دلیل بر عدم شرافتش نیست...لطفا با حرفهاتون دل نشکنید ...حلالیت گرفتن اسون نیست عزیزم ...

باید از همین الان ی تصمیم جدی بگیری و راهت رو مشخص کنی یا ازدواج کنی باهاش با تمام بدی هایی ک داره یا پردت بدوز یه زندگی جدید واسه خودت بساز و اونو از زندگیت بنداز بیرون 

🥰

این تاپیکا عمیقا قلبم رو به درد میاره .متاثر میشم.خودم خواهر دارم و فکر اینکه  خدای نکرده مورد سوء استفاده قرار بگیرن منو تا مرز استیصال میبره.فکر میکنم باید بری پیش یه مشاور حاذق و ترجیحا خانم باشه مشاورتون.و یه چیز دیگه شما با این فرد ازدواج کنی و اون واقعا اهل رابطه های مختلف باشه بعد ازدواج این رابطه ها رو کنار نمیزاره .به سلامتی جسم و روح خودت فکرکن .

اين حرفتون درست نيست يك پسري كه تا به عمرش رابطه نداشته و دنبال زن باكرست گناهش چيه ! خانوم ٨ سال با ...

چه حرفایی.کل دنیا رو عدالت برقراره مگه ؟ خب این یا باید تا اخر عمر تو اشتباهش بسوزه یا باید از یه جایی شرووع کنه . هیچکس بدون ایراد و مشکل نیست . بشر جایز الخطاس درستهه اشتباه این خانوم دیگه از اون ور بوم افتاده انقدر که بز گه ولی خب نظر من اینه که دنیا کثیفترر از این حرفاس.این خانوم عدالت رو رعایت کنه به هیچ کجای دنیا تاثیر نمیزاره