2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست
فقط خواهش میکنم با کس دیگه ازدواج نکن     وقتی با یه پسر دیگه ای رابطه داشتی نرو یکی دیگرو ...

مگه دختری باکره نیست باید بره بمیره؟ متوجه حرفت هستی جانم؟ بکارت چیزیه که مربوط ب خوده شخصه ..به احدی ارتباطی نداره که بکارت دختر چطوری از بین رفت ...

انشالله تا وقتی همچین افکاری داری دختر دار نشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری برم, دیگه نمیتونم ازدواج کنم. خانوادم اگه مسعله بکارتمو بفهمن تردم میکنن,ی محیطی هم هستیم که ت ...

از اول باید فکرشو میکردی   الانم دیگه  براش عادی شدی  هزدواجتونم  بعیده  ادامه نده   نمیدونم قانونی بتونی حقت رو بگیری  از وکیل بپرس

اگه فک میکنی باهاش ب جایی نمیرسی دیر نشده برو ترمیم کن و ازدواج کن بخاطر این مسئله خودتو درگیرتر نکن

کسیو میشناسم ک بخاطر همین موضوع با زور و التماس باهاش ازدواج کرد اما چ ازدواجی با حقارت و بدون مراسم رفت سر زندگیش بعدم پشیمون شد و کلی سختی و بدبختی کشید در صورتیکه مردای خوبی داشت برای ازدواج

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
مگه دختری باکره نیست باید بره بمیره؟ متوجه حرفت هستی جانم؟ بکارت چیزیه که مربوط ب خوده شخصه ..به احد ...

معلومه که نباید بره بمیره   ولی همخوابی با یه پسر که هیچ  نسبتی باهاش نداری جالب نی   حالا چه بکارت از  بین بره چه نره   کاری هم به اینکه اینکار زنا و گناه داره ندارم    از نظر اخلاقی درست نیس    حالا چه برا دختر چه برا پسر 

😐😐😐