miss_khavari مدیر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 عنوان موم عربی | مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 68 پست بچها تازگیا کسی موم عربی خریده؟ازین بزرگااا ک توی ظرف پلاستیکی ان قیمتش چقد بوده؟من خیلی وقتع نخریدم و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:) 1398/12/09 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraashkan عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 197 موم عربی پیدانکردم من بوداخیلی کوچیک بود۱۸تومن بجاش موم سردخریدم انگاری دورپاهام پنبه پیچیدم امروزان ... چه عالی ممنون که گفتی اشکانم یه جور عاشقتم که انگار این دنیا تنها همین یک مرد را دارد
ناسیا عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8142 پس باید بلد باشی؟ اره تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
ناسیا عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8142 چه عالی ممنون که گفتی خواهش گلم تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
miss_khavari مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 الان پیشم نیست تو ظرف پلاستیکی هستن اون ظرفایی که پاستیل میذارن توش اها صب کن عکس بذارم اینو میگی و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
روبیناجون عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 5101 بخاطرشدت کشیدن هست بایدخبره بودتواین کار خیر سرم آرایشگرم و با موم سرد وخشاب و با موم صورت هم کار میکنم نمیدونم چرا بااینا نمیتونم میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
miss_khavari مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 خواهش گلم اجی واس جاهای حساسم میش مث اونجا؟ من با موم شکر انداختم خیلی بدددد بود اصن کنده هم نشد😭 و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
miss_khavari مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 الان پیشم نیست تو ظرف پلاستیکی هستن اون ظرفایی که پاستیل میذارن توش و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
ناسیا عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8142 خیر سرم آرایشگرم و با موم سرد وخشاب و با موم صورت هم کار میکنم نمیدونم چرا بااینا نمیتونم نمیشه واقعاسخته باید۶دانگ حواست جمع باشه اینابرای اقایون یاخانومایی باهورمون های مردانه (موهای ضخیم)کاربرددارن من خودم رگام ازپوستم مشخصه.بندازم یه مدت بایدرگ هام بیرون ازپوستم زندگی کنن😁 تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
miss_khavari مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 اجیا اینا ی کیلویین؟نیم کیلویین؟😂 و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
ناسیا عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8142 اجی واس جاهای حساسم میش مث اونجا؟ من با موم شکر انداختم خیلی بدددد بود اصن کنده هم نشد😭 گلم قلق داره.اول موم خانگی به دردنمیخوره دوماموهابیکنی بایدخیلی کوتاه باشن سومابایدشدیدانازک بندازی عربی اونجات بندازی بلدنباشی مث مشتری ماپوستشومیکنی ها😁😥😄 تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
miss_khavari مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 گلم قلق داره.اول موم خانگی به دردنمیخوره دوماموهابیکنی بایدخیلی کوتاه باشن سومابایدشدیدانازک بندازی ... خیلی بد میشه پوستش کنده شه اخه ببخشید موهام ضخیمه😭 و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
miss_khavari مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 گلم قلق داره.اول موم خانگی به دردنمیخوره دوماموهابیکنی بایدخیلی کوتاه باشن سومابایدشدیدانازک بندازی ... اجی پایین عکسم موم گذاشتم ببین همینه موم عربیه تو چند میخری راستی مارکش چیبود اونی ک ت میخری و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
ناسیا عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8142 اجی پایین عکسم موم گذاشتم ببین همینه موم عربیه تو چند میخری راستی مارکش چیبود اونی ک ت میخری من نخریدم خیییییلی کوچیکشومیداد۱۸تومن ینی.سفته سفته این موم .من موم عربی نمیخرم موم سردبهین میخرم تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗