2777
2789
عنوان

موم عربی

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 68 پست
من نخریدم خیییییلی کوچیکشومیداد۱۸تومن ینی.سفته سفته این موم .من موم عربی نمیخرم موم سردبهین میخرم

اینی ک عکس میذارم منظورته؟قیمتش ک ۳۵ تومنع راستی برا جاهای حساس هم استفادع میکنی

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینی ک عکس میذارم منظورته؟قیمتش ک ۳۵ تومنع راستی برا جاهای حساس هم استفادع میکنی

نه اونی ک میداد۱۸تومن اندازش مثل درنوشابه بود.برای جاهای حساس میشه ولی کاربلدنباشی خودتوبه فنای کامل میدی

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
نه اونی ک میداد۱۸تومن اندازش مثل درنوشابه بود.برای جاهای حساس میشه ولی کاربلدنباشی خودتوبه فنای کامل ...

ن اینی ک تو استفاده میکنیو میگم تو خودت برا زیر بغل و ... استفادع میکنی؟ ینی چی ب فنای کامل😂😂😂خیلی بده؟

ن اینی ک تو استفاده میکنیو میگم تو خودت برا زیر بغل و ... استفادع میکنی؟ ینی چی ب فنای کامل😂😂😂خیل ...

موم عربیومیگم فنامیری.اره من استفاده میکنم ببین موهای پایین نبایدمثل پایادست درازباشه موم روهم نازک بندازکم کم فقط بااین حالت میتونی بندازی مثلاهمه جاش نمال که یهوبکشی درحددوانگشت فهمیدی😥😁😄

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
من خودم درست میکردم جون میکندم تا درست میشد بدنبود اما همچین خوبم نبود خیلی سخت بود اره کثیف کاری زی ...

از لوازم آرایشی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
موم عربیومیگم فنامیری.اره من استفاده میکنم ببین موهای پایین نبایدمثل پایادست درازباشه موم روهم نازک ...

مرسی راهنمایی کردی عزیزم شبت خوش💄😍