2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

176 بازدید | 20 پست

سلام خانمهای عزیز

من این هفته متوجه بارداری پوچ شدم و متاسفانه تازه سقط کردم .. میخوام بدونم بعد از سقط چه کارایی برای محکم شدن و تقویت رحم میدونین .. لطفا از تجربیاتتون برام بگید ..طبیعی سقط شد آیا باز ذرات میمونه ؟ قراره برم سونوی جدید بدم

خیلی روحیه ام رو باختم 😭😭😭انگار زندگی تموم شده است برام بعد از چندین سال انتظار ... برام دعا کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من طبیعی سقط شد بعدش هیچ دارویی نخوردم تحت مراقبت پزشکم نبودم دوماه بعدشم باردار شدم الان فندقمم اول شش ماهه😍انشاالله قسمت شما

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

متاسفم عزیزم انشالله ب زودی بارداری سالمی داشته باشی فعلا جلوگیری کن تا رحمت خوب بشه اگه بقایا داشته باشی خودش با پریود دفع میشه روغن حیوانی و عسل خیلی خوبه 

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
چندوقتتون بود؟چراسقط شد؟

باید هفته دهم بارداری بودم ولی روی هفته پنجم مونده بود ..جنین رشدش متوقف شده بود .. خونریزی افتادم .. خیلی بد بود خیلی .. امیدوارم هیچکس گرفتارش نشه .. حالم خیلی خرابه برام دعا کنین

میشه اعلائمتو بگی؟منم احساس میکنم بارداری پوچ دارم خیلی استرس دارم

لکه بینی و بعدش تبدیل به خونریزی شد

رفتم سونو گفت رشد نداشته احتمال سقط هست

ولی مهلت داد بهم و بعد از سونو سه هفته صبرکردم ولی خونریزیم بیشترشد

چجوری بارداری پوچ اتفاق میفته

متاسفانه انگار هیچ دلیلی نداره منم خودم راجع بهش اطلاعاتی نداشتم .. انقدر تو اینترنت سرچ کردم دیگه خل شدم .. برام دعا کنین .. خیلی حال و روزم خرابه

انشاالله ک حالتون خوب شه گلم.منم خیلی میترسم الان طبق پریودی باید هفته۹روتموم کنم ک طبق سونوآخرهفته ۷کلی میترسم ۱۴نوبت سونو دارم برای اینکه ببینم قلبش،تشکیل شده یا نه بمنم گفت رشد نداشته وقلبش تشکیل نشده

دل را قرارنیست مگر درکنارتو....❤
 لکه بینی و بعدش تبدیل به خونریزی شد رفتم سونو گفت رشد نداشته احتمال سقط هست ولی مهلت داد بهم ...

ایی بابا انشالله ک هم برای من هیچی نیست و هم اینکه انشالله سال دیگ همین موقع بچه ب بغل باشی عزیزدلم

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام

ایی بابا انشالله ک هم برای من هیچی نیست و هم اینکه انشالله سال دیگ همین موقع بچه ب بغل باشی عزیزدلم

مرسی عزیزم

ان شالله که بسلامت نی نی ت رو بغل بگیری

فقط استرس رو دور کن از خودت و به این چیزا فکرنکن

مرسی عزیزم ان شالله که بسلامت نی نی ت رو بغل بگیری فقط استرس رو دور کن از خودت و به این چیزا فکرنک ...

قربونت برم، اگه بتونم ولی مگه میشه همه ش استرس دارم

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام