2777
2789
عنوان

قرص اسید فولیک برای کودک ۲ ساله

1686 بازدید | 9 پست

کسی قرص اسیدفولیک به بچه داده ؟ 

بجای قطره آهن

پسرمن ۲۶ ماهشه دکتر قرص اسیدفولیک داده بهش بدم گفت قطره نده

همیشه سرم بالاست ، چون بالا سرم خداست !
من هم قطره میدم هم قرص اسیدفولیک

چجور میدی که بخوره ؟ 

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم قطره میدم هم قرص اسیدفولیک

چرا هردوش رو میدی ؟ 

من امشب قرص دادم با آب حل کردم درست نخورد

و اینکه میخام ببینم قرص از قطره بهتره یا فرقی نداره ؟ 

درصد آهنشون یکی هست؟

همیشه سرم بالاست ، چون بالا سرم خداست !
آهن با شیر 😯 همخونی نداره 

اره کلسیم اهن رو از بین میبره واسه همین میگن اگه جگر خوردین بعدش دوغ نخورین چون اهن اش رو از بین میبره

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
چرا هردوش رو میدی ؟  من امشب قرص دادم با آب حل کردم درست نخورد و اینکه میخام ببینم قرص از قطر ...

دکترش نوشته، چون کم اشتها بود دخترم،

به نظرم قرص با قطره کلا به هم ربطی ندارن اخه قطره آهنه ولی قرص اسیدفولیکه،

نمیدونم شاید چون بچه شما دوسالش شده دیگه نیازی به آهن خوردن نداره