2777
2789
عنوان

پسرا سوااللل دخترا جواب ...

220 بازدید | 28 پست

بچه ها بنظرتون پسرا 

به اونی که احترام میزارن و غیر مستقیم بهش محبت میکنن رو بیشتر دوس دارن یا اصلا دوس دارن؟

ولی چیزی نگنا خیلی غیر مستقیم بگن یا از تو چشاشون بشه فمید 

یا اون دخترایی رو که بهشون ابراز علاقه میکنن 

راستش قبلا یه پسره بود یه جا اتفاقی من ازش یه عکس گرفتم همیشه اونو میزاره پروفایلش با اینکه خیلیییی بی کیفیته خیلی و دائما پروفش رو عوض میکنه و یبار گف یادته اینو تو ازم گرفتی منم گفتم نه (به دروغ)

اما خب راستش با صمیمی ترین رفیقم رل زد الان باهاش کاته ها کلا خ دوس دختر داره  باهاش خ بد رفتار میکرد ولی به من همیشه احترتم میذاشت اما هیچوقت هیچ ابراز علاقه ای نکرد 

ایا من احساس دخترونه دارم یا اون ازم خوشش میاد

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

پسرا به غیر همجنسشون به بقیه جنسا محبت میکنن حتی حیوون ماده    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا خیلی پیچیده گفتی🤕✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

اصلا نفهمیدم 

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
پسرا به غیر همجنسشون به بقیه جنسا محبت مینن حتی حیوون ماده      

😳😳😳😳😁😁🤣🤣✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

وقتی آدم سن ش کمه ، هر رفتاری رو  منظور دار  ممکن برداشت کنه 

حتی یه سوال ساده ی ؛  ببخشید ! ساعت چنده ؟ 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
😳😳😳😳😁😁🤣🤣✌

امروز هر تاپیکی میپریدم پست بزارم تو بودی قفل بود تف تو روت تایپ میکردم ضایع میشدم    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
وقتی آدم سن ش کمه ، هر رفتاری رو  منظور دار  ممکن برداشت کنه  حتی یه سوال ساده ی ؛ & ...

شاید

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا