از من به شما نصیحت به هیچ وجه متد گرلاوین رو نرید دنبالش من بعده اینکه تموم کردم فهمیدم چقدر بی فایدست. فقط متریک. کاش اونموقع که من میخواستم برم یکی اینو به من میگفت
نه عزیزم.. مامان من سال ها خیاطی کردن برا مردم. روزی20_11ساعت الان ارترز گردن دارن. ولی کسی که فقط براخودش کار میکنه لازم نیست اونقد فشار بیاره ب خودش. الان هم ک فقط برا خودمون خیاطی میکنه خداروشکر مشکلی نداره
من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند
چه عالی من عاشق اینم هر مدلی خواستم برای خودم بدوزم
دقیفا همینه. بخصوص بااین گرونی خیلی ب نفعته.. والا من تو تمام عمرم 2_3بار بیشتر مانتو نخریدم. هر وقتم جایی میرم معمولا همه ازم میپرسن لباساتو از کجا خریدی.. وقتی نیگم دوختم همه ادرس خیاطمو میخان و وقتی میگم مامانمه و بذاکسی نمیدوزه کلی حسرت میخورن. حتی شلوار لی ها م میدوزم.. اینا رو گفتم انگیزه بگیری. چون خودم خیلی تنبلم. هرچی مامانم میگه بیا یادت بدم فردا بدردت میخوره حوصله ندارم
من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند
چشم ولی اخه عمه ی من گرلاوین می رفت الان خیاطیش عالیه
ایشون تجربی به مرور زمان ایرادشون بی طرف شده. ببین من جفتشم رفتم دیگه، دقت متریک خیییلی بالاست. مثلا تو گرلاوین الگوی منه 57 کیلویی با یه خانوم 87 کیلویی یکیه با اندازه های هرکدوم. اما تو متریک اصصصلا اینطور نیست. مگه میشه الگوی یکی که با.سن برجسته داره یا شکم برجسته داره یکی باشه با اونی که لاغره. تو اون الگو برجستگی شکم و با.سن کجا میره؟ تو گرلاوین اصلا همچین چیزی نیست اما تو متریک دقیقا اینا مهمه. الگو رو که میکشی لباسو میدوزی کیف میکنی برا تنخورشو قلقایی که توش داره اما من با گرلاوین لباس دوختم برا خودمو مامانمو خواهرم واااقعا به درد نمیخوره در کنار لباسایی که با این متد میدوزم. از تجربه ی من استفاده کن. اون زمان که من میخواستم برم کسی اینو به من نگفت و برا من نزدیک بودنش مهم بود. الان جایی میرم که نیم ساعت فقط راهه رفتشه نیم ساعت برگشت. اما ارزششو داره. ببخشید که طولانی شد. ان شاءالله که موفق باشی