2777
2789
عنوان

یه درد دل کوچولو

156 بازدید | 5 پست

سلام به همه....میگم ادماتایه چیزی روازدست ندن قدرشونمیدونن واقعا حقیقته محضه...شایدتاقبل ازشیوع این بیماری مسری خیلییییی به اینکه سلامتی چقدرمهمه فکرنمیکردیم! لااقل هرروزبهش فکرنمیکردیم لااقل خودمودارم میگم...اماالان تقریبا درطول روزچندباربهش فکرمیکنم به سلامتی عزیزام...خداهمه روازاین بلاحفظ کنه...چقدرروزای قبل بی غل وغش وبدن ترس واسترس میرفتیم بیرون!!! اماالان همش بایدنگران باشیم بیرون رفتنی دستامون الوده نشه!!!!!!! نگران بیرون رفتن عزیزامونم باشیم!!!! هوووففففف که چقدردلم براروزایی که  بدون ترس وفکروخیال بدون ترس ازبیماری بیرون میرفتیم تنگ شده! الان که فکرمیکنم میبینم درمقابل این ترس...ترس ازبیمارشدن وخداییی نکرده زبونم لال ازدست دادن عزیزامون خدایییی نکرده چقدردرمقابلش دغدغه های قبلیمون کوچیک وبی معنی بود وهست!!!!!! واقعا ادم گاهی توشرایطی قرارمیگیره میگه کاش به روزای قبل برمیگشتم باهمون دغدغه ها امالااقل این ترس همرامون نبود!!!!!! خداااااایاااااامردم کشورموحفظ کن ازاین بیماری.....همه خونواده ها....امین....بیاین همه باهم یه حمدبخونیم.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

..امااینوهم بگماخداحافظ هممونه...مراقب خودمونوعزیزامونه....اگه مراقب باشیمورعایت کنیممممم مطمئنم اتفاقی برای کسی نمیفته....اگه تاحالا خریدعیدنرفتین ناراحت نباشین اگه مجبورین توخونه بمونین دلگیرنباشین...این خودش به کمترپخش شدن ویروس کمک بزرگی میکنه...هرروقت دلتون مثه الانه من گرفت یه حمدبخونیدومطمئن باشیدکه خداحافظومراقبه همه ماست همیشه همه جا ودرهمه لحظات.....خداحافظ همگیتون...شبتون پرازخوابای خوبورنگی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز