2777
2789

(البته اگر تا عید فضای ایران پاکسازی بشه بتونیم بریم دید و باز دید...)

من چادر سرم میکنم به نظرتون مانتو بگیرم یا یه شومیز خوشکل کدومش بهتره؟

واقعا فکر میکنی تا عید درست‌میشه ،تا عید خیلی شرایط بدتر میشه ،فکر خرید نباش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ وضعی شده من اصلا موندم

خونه تکونی عید بکنم نکنم

قراره بچمو از پوشک بعد عید بگیرم

گفتم چون ی ماه به عیده الکی اذیت نکنم هم خودمو هم بچمو که جاییم میرم استرس داشته باشم

حالا نمیدونم اقدام کنم‌برا از پوشک گرفتن اقدام‌نکنم

خرید کنم‌برا عید نرم خرید

لباس بخرم نخرم

کارای عیدو برنامه ریزی هامو بکنم نکنم

ی دفعه دو سه روز بع عید نگن همه چی تموم شد عید برگزار بشه مثل هرساال

کاش اگه قرارع ریشه کن بشع زودتر بشع

میگما یه سوال زندانیا چجوری مراقبت کنن؟؟؟من شوهرم زندانه ولی اونجا که غذای مقوی و اینا نیست تازه بعید میدونم بهداشتو رعایت کنن خیلی نگرانم

برای حاجتم یه یا الله میگی؟الله یارت
بستگی داره کجا بخوای استفاده کنی دیگه وشومیز بیشتر داری یا لباس یا اینکه کدومو بیشتر نیاز دادی

مانتو خیلی وقته نخریدم اما اصلا چیز خوشکل و چشم گیری پیدا نمیکنم قبل از ورود بیماری کلی رفتم بازار گشتم نپسندیدم الانم همش اینترنتی میگردم چیزی نمیبینم خوشم بیاد

میگما یه سوال زندانیا چجوری مراقبت کنن؟؟؟من شوهرم زندانه ولی اونجا که غذای مقوی و اینا نیست تازه بعی ...

فکر نمیکنم به زندان راه پیدا کنه اونا خوشون قرنطینه هستن و هر کی بعد از مرخصی میره یکی دوروز قرنطینش میکنن بیماری خاصی نداشته باشه.حتما الان دیگه بیشتر چک میکنن

چ وضعی شده من اصلا موندم خونه تکونی عید بکنم نکنم قراره بچمو از پوشک بعد عید بگیرم گفتم چون ی ماه ...

خونه تکونی به نظر من بکن برای خرید هم من تصمیم گرفتم اینترنتی انجام بدم.

فکر نمیکنم به زندان راه پیدا کنه اونا خوشون قرنطینه هستن و هر کی بعد از مرخصی میره یکی دوروز قرنطینش ...

واقعا بعد مرخصی قرنطینه میکنن؟؟؟بیشتر نگران اینم بعضیا تازه بیفتن زندان خب اونام شاید ناقل بیماری باشن واااای دعا کنید بخاطر این ویروس به زندانیام رحم کنن عفو بدن 

برای حاجتم یه یا الله میگی؟الله یارت
خونه تکونی به نظر من بکن برای خرید هم من تصمیم گرفتم اینترنتی انجام بدم.

خونه تکونیم

اخه دادن فرشا به قالیشوییه

دادن پت و حوله تن پوش و روفرشی به حشکشوییه

از اینجور چیزا

میترسم 

یعنی بقیه هم میدن قالیشویی مشکلی نداره