2777
2789
عنوان

دوستان بیاید راهنمایی کنید برای خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 22 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه با این اپضاع ادم فعلا جزات نمیکنه ب کسی نزدیک بشه که بری پیش خیاط

چی بگم..بازار هم همینه...حداقل ادمایی که میرن پیش خیاط تعدادشون از ادمای تو بازار کمتره..باید زودتر میدادی خیاط..من ماه پیش دادم

واقعا بعد مرخصی قرنطینه میکنن؟؟؟بیشتر نگران اینم بعضیا تازه بیفتن زندان خب اونام شاید ناقل بیماری با ...

یه نفرپ میشناختم زندانی بود هربار که مرخصی میگرفت میرفت قرنطینه تازه چند سال پیش که خبری از بیماری نبود.مگر شوهر شما بعد مرخصی قرنطینه نمیشه؟

یه نفرپ میشناختم زندانی بود هربار که مرخصی میگرفت میرفت قرنطینه تازه چند سال پیش که خبری از بیماری ن ...

اصلا مگه به شوهرمن مرخصی میدن خدا لعنتشون کنه شش ماهه نذاشتن یروز مرخصی بیاد چون با قاضی دعواش شده اونم لج کرده نمیذاره بیاد 

برای حاجتم یه یا الله میگی؟الله یارت
اصلا مگه به شوهرمن مرخصی میدن خدا لعنتشون کنه شش ماهه نذاشتن یروز مرخصی بیاد چون با قاضی دعواش شده ا ...

اها پس عزیزم نگران نباش فقط بهش تاکید کن که دستاشو مرتب بشوره و اگر میتونه با هم بندی هاش فاصله بگیره

اها پس عزیزم نگران نباش فقط بهش تاکید کن که دستاشو مرتب بشوره و اگر میتونه با هم بندی هاش فاصله بگیر ...

اره بهش گفتم انشاالله که خدا خودش همه رو کمک کنه

برای حاجتم یه یا الله میگی؟الله یارت