2777
2789
عنوان

بچه ها من ی مدت...

195 بازدید | 21 پست

من ی مدت دیگه تولدمه اما تقریبا دوماهه با همسرم سر سنگینم به خاطر دعوا و بی احترامیای ک بم جلوی خانوادش کرد سرشنگین چ عرض کنم فراتر ب کل ارتباطی با هم نداریم این مدت اون سر کارش هست حتی پیام میده من کلا تحویل نمیگیرم جواب نمیدم اما خب مجبورم یکم جلو بقیه آبرو داری کنم نگین زیادی کشش ندم ک تا قشنگ معذرت خواهی نکنه و سر جاش نشونمش ب هیچ وجه باهاش خوب نمیشم حالا میدونم برا تولدم استوری میزاره یا تبریک میگه مامانم میگه اشکال نداره و کوتاه بیام همچنین پدرم اما واقعا نمیتونم حالم ازش بهم میخوره اگه ترس این نبود ک بچمو ازم بگیره جدا میشدم میشه بگین باید چیکار کنم.....

کابر قدیمیم سه تا کاربریم تعلیق شد😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استوری رو قبول ندارم به شخصه اگه جات بودم و حضوری تبریک میگفت یکم بهتر میشدم باهاش

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
من استوری رو قبول ندارم به شخصه اگه جات بودم و حضوری تبریک میگفت یکم بهتر میشدم باهاش

شاید اگه معذرت خواهی کنه بتونم کمی کوتاه بیام اما ن مث همیشه ب عنوان دوتا غریبه بتونم باهاش ی جا زندگی کنم دیگه ب عنوان همسر ن

ب نظرم کوتاه بیا خواهرم  بالاخره زندگیته

خسته شدم همیشه باعث تمام جنگ و اعصاب هام بوده زندگیم درسم شغلم همه رو ب گند کشیده همیشه فهمید حق بامنه اما معذرت نخواست همیشه خانوادم منو مقصر کردن و مجبور ب کوتاه اومدن اما این بار چون جلو خانوادش بهم بی احترامی کرد شاید بتونم ب عنوان ی دوست خیلی دور باهاش زیر ی سقف زندگی کنم اما همسر دیگه عمرا

هیچی ادامه بده همینجوووووری  سرد باااش ببین به کجا میرسی.؟؟؟؟ هرکاریم کرده باشه ۲ماه بسشه هااا ...

بدبختی من اینه هیچ وقت خانواده من نذاشتن یکم منت کشی کنه ک بفهمه فقط اون نیست ک دل داره بدجور خورد شدم ن راه پس دارم ن راه پیش داستانش طولانیه اما تنها دلیلی ک نمیخوام ازش جدا شم اینه ک مزحکه کل خانواده میشم ک ااا  این بود مرد نمونشون و بچمه ک قطعا ب من نمیدنش مملکت اسلامی و قانونش

باید سعی کنی ببخشی  بهش بگو دلت شکسته و ازش توقع نداشتی  بگو بهت مهلت بده تا بتونی ببخشی ...

میدونی خیلی برام سخته تحملش اینجوری نبودم قبلا شاید کوتاه میومدم اما الان بخدا نمیتونم 

میفهمم  خیلی سخته ...  من نمیدونم این مردها چرا اینجورین

میدونی دردم بیشتر میشه وقتی میفهمم جاریم صداشو شنیده هرکیم میرسه بهم میگه ک فلانی بهم ز زده ک فلانی و فلانی بچشون طفلی خیلی گریه میکنه اون روز اونقد عصبیشون کرد ک باهم دعوا کردن اخه شوهرم داشت داد میزد گم شو خونه بابات طلاقت میدم و فلان دردم این کل طایفش اینو فهمیدن الان حالم از خودش و هفت جدو آبادش بهم میخوره😔این ب نظرت با ی معذرت خواهی درست میشه غرورم خورد شد

میدونی خیلی برام سخته تحملش اینجوری نبودم قبلا شاید کوتاه میومدم اما الان بخدا نمیتونم 

میدونم عزیزم 

ولی اگر نتونی ببخشی زندگی برات جهنم میشه 

خودتم میگی چند وقته با هم کاری ندارید بدتر سرد شدید 

اگر اشتی کنی و اونم محبت کنه و ابراز پشیمونی دلت اروم میشه .

برا زندگیت تلاش کن عزیزم به خاطر بچت 

زندگی ارزش غصه خوردن و ناراحتی رو نداره