نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان روز مرد | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 35 پست روز مردچی میخرین حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1398/12/05 | 10:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 کیکو خودم میپزم میترسم از بیرون بگیرم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
سااااره عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 10324 با توجه به شرایط روز مرد ملغی اعلام میشود خخخما نه روز زن میگیریم نه روز مرد نهایتا یه تبریک یه بوس ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 خودت چی میخری اسی؟ نمیدونم که بنظرتون چی بخرم بلوز خوبه؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
آیرین۱۳۹۷ عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 11626 من که واسه خرید عیدم نمیرم بیرون.... میخوام براش ک اندوم بخرم🙈کلیم خوشحال میشه
ترانه2020 عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 20386 وای نگو دلت میاد روز زن کادویی نگرفتم ک روز مرد کادوبهش بدم همین ازسرشم زیاده😂😂 خدایاشکرت
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 چندمه مگه😳 18این ماه حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 روز زن کادویی نگرفتم ک روز مرد کادوبهش بدم همین ازسرشم زیاده😂😂 منم نگرفتم ولی قسم خورد یادم نبود ولی من دلم نمیاد نگیرم براش😶😐 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
79shaghayegh عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 1200 نمیدونم که بنظرتون چی بخرم بلوز خوبه؟ اره عالیه اگر نخریده واسه عید اگرهم داره میتونی ی اسپری وافترشیو بخری
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 اره عالیه اگر نخریده واسه عید اگرهم داره میتونی ی اسپری وافترشیو بخری اره حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3721 با توجه به شرایط روز مرد ملغی اعلام میشود خخخ ما نه روز زن میگیریم نه روز مرد نهایتا یه ت ... بوس ک از هر چی هدیه اس تحریم تره😅 هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 من که واسه خرید عیدم نمیرم بیرون.... میخوام براش ک اندوم بخرم🙈کلیم خوشحال میشه خخخخخ وای خدا نکشتت حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
ترانه2020 عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 20386 منم نگرفتم ولی قسم خورد یادم نبود ولی من دلم نمیاد نگیرم براش😶😐 ولی ادم ازشوهرش توقع داره..چطور مادرشون یادشون میمونه زنشونو فراموش میکنن!!شوهرمنم به رو خودش نیاورد منم چیزی نگفتم..نمیگم بعضی مردا خوبن وبایدم براشون روز مرد گرفت ولی یکی مث شوهرمن ک وضع مالیش خوبه ولی دلش نمیادبرازنش خرج کنه لیاقتشو نداره عزیزم خدایاشکرت
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 ولی ادم ازشوهرش توقع داره..چطور مادرشون یادشون میمونه زنشونو فراموش میکنن!!شوهرمنم به رو خودش نیاورد ... نگیرم بنظرت؟ حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔