2777
2789
عنوان

روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 35 پست
نگیرم بنظرت؟ 

چرا عزیزم هرکی زندگی خودشو داره من باتوجه به شناخت از خساست شوهرم نمیخوام براش چیزی بگیرم مثلا چون خودم حقوق دارم فک میکنه یه قرون نباید برام خرج کنه..شما بگیر😊😘

خدایاشکرت
چرا عزیزم هرکی زندگی خودشو داره من باتوجه به شناخت از خساست شوهرم نمیخوام براش چیزی بگیرم مثلا چون خ ...

اها پس فرق داریم باشه گلم ممنون❣️😘😘😘

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهتون خوش بگذره😄💜

وضع مالی شوهرمن خوب نیس قسمم خورد یادم رفته روز زن منم واسش فقط تزعیین میکنم خونرو کیکم میپزم شاید کادو نگیرم

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
بوس ک از هر چی هدیه اس تحریم تره😅

دیگه زن و شوهر این حرفها رو ندارن .. اگر خداینکرده یکیشون بگیره اون یکی قطعا میگیره

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

من که ست هدیه چرم خریدم به نظرم الان تو این اوضاع که نمیشه بیرون رفت بهترین کار خرید اینترنتی از سایتهای معتبره منم خریدم اتفاقا کلی مدلهای متنوع داشتن و به موقع هم تحویلم دادم من از اینجا خریدم  تخفیفای خوبیم گذاشته بودن خواهرمم هم برای شوهرش خرید 

https://affstat.adro.co/click/472baaac-49bd-41f2-b386-75ebfff539e6