2777
2789
عنوان

لطفا به كسي برنخوره ..

325 بازدید | 28 پست

با احترام به تمام معلم ها و حتي هيئت علمي ها ، ايكاش منم عقل داشتم و به جاي مهندسي و كارمندي ميرفتم معلم ميشدم.

كار نصفه روز ، تعطيلي كامل عيد و تابستون به اضافه تعطيلي هاي اينجوري (آلودگي هوا و بيماري و .. ) ، كه هم آدم ميتونه استراحت كنه هم نگران مريض شدن نيست.

من با 15 سال سابقه كار حرفه ايي ، هنوز قراردادي ام با حقوق 3 تومن !

يه سازمان دولتيه و از 7 و نيم تا 4 و نيم سر كارم.

اگه معلم بودم و با اين سابقه 2 تومن مي گرفتم بازم بيشتر مي ارزيد. خيلي بيشتر.

خلاصه كه معلم ها قدر شرايطتون رو بدونيد :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوف یه خاطر تعطیلی ؟ چرا این رو نمیبینی که با اینکه حقشون خیلی بیشتر از حقوقی هست که بهشون میدن باید از صبح تا شب با بچه ها سر و کله بزنن ؟ بچه ها واقعا آدم رو پیر میکنن

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
والا از بچگی به ما مبگفتن معلم شو شغل خوبیه شما تازه کشفش کردی؟

شغل خوبيه ولي اون مدل كار حرفه ايي كه من ميخواستم نبود.

يه كار مهندسي و ..

ولي چند ساله خيلي پشيمونم كه چرا نرفتم سمت معلمي.

اوف یه خاطر تعطیلی ؟ چرا این رو نمیبینی که با اینکه حقشون خیلی بیشتر از حقوقی هست که بهشون میدن باید ...

از صبح تا شب نيست تا ظهره   

منم اينجا با كلي همكار سر و كله ميزنم كه از بچه بدترن ! بچه لااقل يه حسابي از آدم مي بره !!

در كل نميگم در حقشون ظلم نشده ، حرفم اينكه اون ظلم به اين ظلمي كه به من ميشه ارجحيت داره !

یه هفته خیر سرمون شدیم پیام آور بهداشت اموزش سادهمسواک و کوله پشتی و یکمم جنسی....

بعد یک سال یادش میوفتم سمت چپ مغزم میخاره

سرکله زدن با بچه ها کار هر کسی نیس

۷ تومنم بدم نمیرم 

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
واقعا خیلی راحتن همه چیشون سرجاشه بهترین شعل واسه خانوماس  مثل چی پشیمونم که نرفتم معلمی بخونم ...

من سالي 24 روز مرخصي دارم. حتي يك ماه هم نه ! فقط 24 روز !

خيلي سخته حتي نميشه با دل آروم بري سفر !

منم میگم اگر رفته بودم تربیت معلم الان سرکار بودم

من اگه عقل الانم رو اونموقع داشتم كه به جاي مهندسي قطعا ميرفتم تربيت معلم. ولي با همين تحصيلاتمم ميتونستم معلم شم. خودم نرفتم. و الان پشيمونم. بدنمم خيلي مستهلك شده توي اين 15 سال كار تمام وقت و با استرس

دمت گرم وسط اين نارضايتي ، حداقل بهم تبريك گفتي      

عععععههههههه روز مهنسه؟؟؟ابجی تبریک میگم نه شما طوسی شدین ن ما ابن سینا ولی عیب نداره  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو